EjendomsWatch

Jeudan-topchef skruer op for viljen til at købe op

I takt med at renten stille og roligt tikker opad, vil priserne komme ned og dermed åbne attraktive opkøbmuligheder for Jeudan, siger selskabets topchef Per Hallgren i forbindelse med årsregnskabet. Over for EjendomsWatch uddyber han ambitionerne.

Foto: PR/Lisbeth Holten.

Ejendomsselskabet Jeudan, der aktuelt besidder en portefølje af ejendomme til en samlet værdi af godt 23 mia. kr., forventer at gennemføre en række nye opkøb inden for overskuelig tid.

Dermed er en vis grad af tilbageholdenhed på opkøbsfronten de senere år afløst af en ny vilje til at købe op i takt med, at priserne sætter sig lidt fra det nuværende niveau.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier