EjendomsWatch

Virksomheder råber på lager- og logistikfaciliteter

Finanskrisen er slut, men manglen på erhvervsejendomme til lager- og logistikformål lægger en tydelig dæmper på væksten. Behovet for nybyggeri er markant, og det kan meget vel få en helt ny type investorer på banen, lyder det.

Foto: Ritzau Scanpix/Ivan Riordan Boll

Det seneste konjunkturbarometer fra DI Byg viser en tydelig optimisme blandt medlemsvirksomhederne, når det gælder planerne for nybyggeri.

Således fortæller knap hver fjerde virksomhed, at de har planer om at investere i bygninger eller anlæg i løbet af 2018. Der er altså udsigt til, at den fortsatte fremgang i økonomien vil skabe aktivitet inden for byggeriet. Det er positivt, at virksomhederne vil bygge til eget brug, men det største vakuum lige nu viser sig imidlertid et helt andet sted, nemlig i segmentet for erhvervsejendomme til lager- og logistikformål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier