EjendomsWatch

S kalder minister i samråd efter spekulant-comeback på boligmarkedet

Efter at Børsen har kunnet fortælle, at flere kendte spekulanter fra tiden op til finanskrisen er tilbage på ejendomsmarkedet, trækker Socialdemokratiet erhvervsministeren i samråd.

44-årige Kenneth Schwartz Thomsen blev kendt og berygtet for spektakulær ejendomsspekulation under finanskrisen. Foto: Jeppe Carlsen/Scanpix

Socialdemokratiet trækker nu erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) i samråd, skriver Børsen.

Det sker efter, at avisen har kunnet fortælle, at de tidligere spekulanter fra tiden op til finanskrisen Kenneth Schwartz Thomsen og René Müller er tilbage på ejendoms- og pantebrevsmarkedet. Det er konkret Morten Bødskov (S), der er formand for Folketingets erhvervsudvalg, som kalder ministeren i samråd.

"Vi vil indkalde erhvervsministeren i samråd for at få hans vurdering af, hvad det er for en udvikling, vi ser nu, og vi vil bede ham om at få Finanstilsynet til at komme med en vurdering af, hvordan det her pantebrevsmarked udvikler sig, således at vi kan få fuldkommen sikkerhed for, at det vi så, der var med til at trække dansk økonomi i grus sidst, det ikke sker igen," siger Morten Bødskov til Børsen.

Han peger på, at man med de to spekulanters comeback på ejendomsmarkedet ser de samme tegn, som man gjorde op til finanskrisen i 2007-08.

(Denne artikel er leveret af vores søstersite FinansWatch.)

Berygtet ejendomsspekulant er tilbage i markedet

Endnu en af finanskrisens spekulanter er i gang igen

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier