EjendomsWatch

Patrizia blev dobbelt så stor i 2017

Gennem både organisk vækst og opkøb i Danmark råder den tyske kapitalforvalter i dag over dobbelt så stor en aktivmasse som ved udgangen af 2016, såfremt seneste annoncerede opkøb falder på plads. Dansk direktør står for at integrere opkøbene, der bidrager til tocifrede vækstforventninger til 2018.

Foto: PR / Patrizia

Den tyske kapitalforvalter Patrizia, der på vegne af sine investorer ejer ejendomme i Danmark for over 10 mia. kr., har formået at få både indtjening og balance til at stige i sit seneste årsregnskab.

Ifølge regnskabet, der blev offentliggjort tirsdag, steg driftsindtægterne i 2017 med 14 pct. til, hvad der modsvarer 610 mio. kr., mens aktiverne under forvaltning (AUM) steg til ca. 283 mia. kr. — mere end en fordobling fra ultimo 2016, såfremt senest annoncerede opkøb indregnes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier