EjendomsWatch

"Jeg skal lede AP Pension sådan som jeg er"

Bo Normann Rasmussen havde egentlig aldrig set sig selv som manden i front for AP Pension. Men det blev der ændret på, da førstemanden Søren Dal Thomsen pludselig stoppede i december 2016. FinansWatch har talt med den nye frontmand her et år efter at han fik overladt tøjlerne.

Foto: PR

Bo Normann Rasmussen byder smilende velkommen på det store kontor på øverste etage i AP Pensions domicil på Østbanegade med udsigt til Københavns Nordhavn og konkurrenten PFA.

Det er eftermiddag, og vi tager plads ved bordet med kaffe og chokolade. Ligesom sine forgængere tager Bo Normann Rasmussen pladsen med ryggen til vinduet, så FinansWatchs udsendte kan nyde udsigten flankeret af AP's presse- og kommunikationsdirektør, Michael Buksti.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier