EjendomsWatch

Storcenterkæmpe frasælger to centre for milliardbeløb

Det franske selskab Klépierre, som også ejer storcenteret Field's i København og Bruun's Galleri i Aarhus gennem datterselskabet Steen & Strøm, sælger to shoppingcentre til godt 1,5 mia. kr.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Klépierre, der er blandt de største aktører på det europæiske marked for storcentre, har solgt centeret Grand Vitrolle nær Marseille i Frankrig og centeret Gran Via de Hortaleza i Madrid, Spanien. Centrene er solgt til den internationale investeringsgruppe Carmila til en samlet pris på 212,2 mio. euro. (ca. 1,5 mia. kr.), skriver Klépierre i en pressemeddelelse.

Shoppingcenteret nær Marseille er 24.350 kvm og har 80 butikker, mens centeret i Madrid er 6300 kvm. med 70 butikker. De to shoppingcentre huser begge den franske varehuskæde Carrefour. Salget forventes gennemført i første kvartal af indeværende år, og prisen er i overensstemmelse med aktivernes anslåede værdi pr. 30. juni  2017, fremgår det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier