EjendomsWatch

Storcenterkæmpe frasælger to centre for milliardbeløb

Det franske selskab Klépierre, som også ejer storcenteret Field's i København og Bruun's Galleri i Aarhus gennem datterselskabet Steen & Strøm, sælger to shoppingcentre til godt 1,5 mia. kr.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Klépierre, der er blandt de største aktører på det europæiske marked for storcentre, har solgt centeret Grand Vitrolle nær Marseille i Frankrig og centeret Gran Via de Hortaleza i Madrid, Spanien. Centrene er solgt til den internationale investeringsgruppe Carmila til en samlet pris på 212,2 mio. euro. (ca. 1,5 mia. kr.), skriver Klépierre i en pressemeddelelse.

Shoppingcenteret nær Marseille er 24.350 kvm og har 80 butikker, mens centeret i Madrid er 6300 kvm. med 70 butikker. De to shoppingcentre huser begge den franske varehuskæde Carrefour. Salget forventes gennemført i første kvartal af indeværende år, og prisen er i overensstemmelse med aktivernes anslåede værdi pr. 30. juni  2017, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier