EjendomsWatch

Beskidt slagsmål mellem ejendomsmilliardær og utilfreds lejer spidser til

I en strid mellem ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt og en af dennes lejere, arkitekt Mads Buhl, optrappes en verbal krig mellem parterne.

Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby

I et usædvanlig beskidt opgør med en af sine lejere vælger ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt nu at delagtiggøre offentligheden i, hvordan dialogen mellem de stridende parter ifølge Goldschmidt er foregået.

Gennem flere artikler i Berlingske i december beskrev arkitekt Mads Buhl et bittert opgør mellem parterne, herunder hvordan M. Goldschmidt Ejendomme gennem en længere periode havde lukket for vandet til hans lejlighed – tilsyneladende fordi Mads Buhl havde modsat sig et større renoveringsprojekt, der blandt andet indebar nye vandinstallationer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier