
LONDON — København har nået højere niveau i den globale rangering af storbyer, hvilket har fået det amerikanske ejendomsselskab Hines til at satse langsigtet på den danske hovedstad. Det fortæller Lars Huber, adm. direktør i Europa og medlem af executive committee hos Hines, da EjendomsWatch møder ham på det europæiske hovedsæde på Welbeck Street i det centrale velhaverkvarter Marylebone.
Den familieejede virksomhed, som er baseret i Houston i delstaten Texas, er med opkøbet af to porteføljer af strøgejendomme i København gået ind på det danske marked og har samtidig rullet sin nordiske ekspansion ud ved at etablere kontor i København. Lars Huber forklarer, at når Hines går ind på et marked, er det for at etablere sig.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementMere fra EjendomsWatch
Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"
Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.
Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"
Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)