EjendomsWatch

Ny amerikansk ejendomsinvestor i Danmark: Vi bliver her i 20-30 år

Det amerikanske ejendomsselskab Hines er gået ind på det danske marked. EjendomsWatch satte selskabets europæiske topchef stævne for at høre hans syn på København og de seneste tendenser på de øvrige europæiske markeder.

Lars Huber, adm. direktør i Europa og medlem af executive committee hos Hines. | Foto: PR

LONDON — København har nået højere niveau i den globale rangering af storbyer, hvilket har fået det amerikanske ejendomsselskab Hines til at satse langsigtet på den danske hovedstad. Det fortæller Lars Huber, adm. direktør i Europa og medlem af executive committee hos Hines, da EjendomsWatch møder ham på det europæiske hovedsæde på Welbeck Street i det centrale velhaverkvarter Marylebone.

Den familieejede virksomhed, som er baseret i Houston i delstaten Texas, er med opkøbet af to porteføljer af strøgejendomme i København gået ind på det danske marked og har samtidig rullet sin nordiske ekspansion ud ved at etablere kontor i København. Lars Huber forklarer, at når Hines går ind på et marked, er det for at etablere sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier