EjendomsWatch

Offentlige kroner skydes i udskældt ejendoms-startup

En gruppe af investorer, nogle med offentlige kroner, skyder 10 mio. kr. i crowdfunding-platformen Brickshare, der gør det muligt for hr. og fru Danmark at købe sig ind i ejendomme for blot 10.000 kr. Et koncept, der tidligere har mødt kritik i ejendomsbranchen.

Foto: PR.

Halvandet år efter crowdfunding-platformen Brickshare blev stiftet, får selskabet sin første store investering. Den lyder på 10 mio. kr. og kommer fra en investorgruppe med bl.a. Seed Capital og Preseed Ventures, hvis investorkreds blandt andre tæller Vækstfonden, DTU og Danske Bank.

Brickshare modtog sidste år en såkaldt discovery-investering på 500.000 kr. fra Seed Capital, som selskabet hidtil har levet på, fremgår det af en pressemeddelelse fra Brickshare.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier