EjendomsWatch

Bank overtager 11.000 kvm ejendom fra konkursramt investor

Peter Halvorsen, tidligere Essex Invest, gik sidste år konkurs med en ejendom i Herning. Nu har bank som panthaver overtaget den med henblik på at finde en ny ejer.

Foto: Ernst van Norde.

Spar Nord er nu endt som ejer af en 11.325 kvm erhvervsejendom på Silkeborgvej i Herning, som ejendomsinvestor Peter Halvorsen gik konkurs med sidste år, skriver Herning Folkeblad.

Ejendommen er lejet ud til byggemarkedskæden Bauhaus på en kontrakt frem til 2036. Kæden forsøgte på en nylig tvangsauktion at købe ejendommen, men måtte se sig overbudt af Spar Nord, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier