EjendomsWatch

220 lejligheder på vej i gammel grusgrav

Den nordjyske ejendomsudvikler Calum står bag 220 lejligheder på mellem 50 og 112 kvm i et samlet projekt til 350 mio. kr.

Foto: PR-visualisering

Calum i Aalborg opfører 220 lejligheder syd for byen på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, hvor rådgiverteamet, der skal realisere projektet netop er fundet, oplyser virksomheden.

109 lejligheder bliver på 50 kvm, 77 på 75-89 kvm, mens 34 bliver på 112 kvm. Lejlighederne fordeles på 13 opgange og i byggeri på mellem tre og syv etager, fremgår det.

På et i alt 16.000 kvm stort område, der får navnet Oasen, skal en tidligere grusgrav omdannes til en grøn oase med sø i bunden, grønne fællesarealer og legepladser.

"Vores intention med dette projekt er at løfte niveauet for, hvordan vi kan forene bæredygtighed, det bynære liv og samtidig hente naturen ind i lejlighedsbeboernes hverdag," siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum, i meddelelsen.

Det bliver firmaerne HP Byg, ingeniørfirmaet Svend Poulsen og arkitekterne Kjær & Richter, der skal realisere projektet.

Calum-direktør: Frasalg giver muskler til at gabe over mere

Calum frasælger 110 boliger i Nørresundby

Calum og KAB finder formlen på blandet byggeri

Calum oplever god investorinteresse for 160 nye Aarhus-boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier