EjendomsWatch

220 lejligheder på vej i gammel grusgrav

Den nordjyske ejendomsudvikler Calum står bag 220 lejligheder på mellem 50 og 112 kvm i et samlet projekt til 350 mio. kr.

Foto: PR-visualisering

Calum i Aalborg opfører 220 lejligheder syd for byen på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, hvor rådgiverteamet, der skal realisere projektet netop er fundet, oplyser virksomheden.

109 lejligheder bliver på 50 kvm, 77 på 75-89 kvm, mens 34 bliver på 112 kvm. Lejlighederne fordeles på 13 opgange og i byggeri på mellem tre og syv etager, fremgår det.

På et i alt 16.000 kvm stort område, der får navnet Oasen, skal en tidligere grusgrav omdannes til en grøn oase med sø i bunden, grønne fællesarealer og legepladser.

"Vores intention med dette projekt er at løfte niveauet for, hvordan vi kan forene bæredygtighed, det bynære liv og samtidig hente naturen ind i lejlighedsbeboernes hverdag," siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum, i meddelelsen.

Det bliver firmaerne HP Byg, ingeniørfirmaet Svend Poulsen og arkitekterne Kjær & Richter, der skal realisere projektet.

Calum-direktør: Frasalg giver muskler til at gabe over mere

Calum frasælger 110 boliger i Nørresundby

Calum og KAB finder formlen på blandet byggeri

Calum oplever god investorinteresse for 160 nye Aarhus-boliger

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Rigmænd beskytter familieformuen – arvinger må vente

Oprettelsen af såkaldte family offices, der håndterer familieformuen, vinder frem i Rusland, hvor store formuer hober sig op og skal overdrages til næste generation. Nyhedstjenesten Bloomberg har set på udviklingen, som også har sammenhæng med tiltag mod aggressiv skatteplanlægning.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier