EjendomsWatch

220 lejligheder på vej i gammel grusgrav

Den nordjyske ejendomsudvikler Calum står bag 220 lejligheder på mellem 50 og 112 kvm i et samlet projekt til 350 mio. kr.

Foto: PR-visualisering

Calum i Aalborg opfører 220 lejligheder syd for byen på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, hvor rådgiverteamet, der skal realisere projektet netop er fundet, oplyser virksomheden.

109 lejligheder bliver på 50 kvm, 77 på 75-89 kvm, mens 34 bliver på 112 kvm. Lejlighederne fordeles på 13 opgange og i byggeri på mellem tre og syv etager, fremgår det.

På et i alt 16.000 kvm stort område, der får navnet Oasen, skal en tidligere grusgrav omdannes til en grøn oase med sø i bunden, grønne fællesarealer og legepladser.

"Vores intention med dette projekt er at løfte niveauet for, hvordan vi kan forene bæredygtighed, det bynære liv og samtidig hente naturen ind i lejlighedsbeboernes hverdag," siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum, i meddelelsen.

Det bliver firmaerne HP Byg, ingeniørfirmaet Svend Poulsen og arkitekterne Kjær & Richter, der skal realisere projektet.

Calum-direktør: Frasalg giver muskler til at gabe over mere

Calum frasælger 110 boliger i Nørresundby

Calum og KAB finder formlen på blandet byggeri

Calum oplever god investorinteresse for 160 nye Aarhus-boliger

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier