EjendomsWatch

Babysam-direktør øjner plads til 10 nye butikker

Salget i detailkæden vokser - både i butikkerne og onlinehandlen. Det skal nu bruges til at kapre en større del af markedet for udstyr og tøj til de mindste. Den adm. direktør fortæller, der skal åbnes flere butikker.

Foto: Jens Henrik Daugaard, Jyllands-Posten

Nybagte og købelystne danske forældre sætter fart i butikskæden BabySam. Derfor jagter den nye markeder - som kan betyde opkøb i Norge og Sverige.

Babysam, der ejes af kapitalfondene Polaris og AAC Capital, er netop nu klar med regnskabet for 2016/17. Det viser en vækst i omsætningen på 9 pct. gennem salget i kædens fysiske butikker samt dens onlinebutik. Samtidig blev resultatet før skat fordoblet til 20 mio. kr. det seneste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier