EjendomsWatch

Formueplejes ejendomsfond samler 125 mio. kr. på tre uger

Formuepleje har fuldtegnet den første ejendomsfond. Ejendomsdirektør melder, at både første opkøb og den næste fond er undervejs.

Lars-Erik Larsen, ejendomsdirektør og partner i Formuepleje. | Foto: PR

Den bankuafhængige kapitalforvalter Formuepleje har på tre uger fuldtegnet sin første ejendomsfond, lyder det i en pressemeddelelse.

Ved tegningsperiodens udløb den 30. november var der i alt tegnet nye kapitalandele i Formuepleje Ejendomme 1 for 125 mio. kr., som var fondens maksimale tegning. I alt 74 investorer har tegnet i fonden, der krævede en minimumsinvestering på 750.000 kr. Dermed har hver investor i gennemsnit tegnet for knap 1,7 mio. kr., og den største har indskudt 20 mio. kr.

"Jeg konstaterer med stor tilfredshed, at både bestående og nye kunder har taget godt imod vores nye ejendomsfond. Der er med de 125 mio. kr. endda tale om en pæn overtegning, da målsætningen var 100 mio. kr. Succesen betyder, at vi gør klar til at lancere en ny og endnu større ejendomsfond i begyndelsen af 2018," siger Lars-Erik Larsen, ejendomsdirektør og partner i Formuepleje, i meddelelsen.

Næste fase for fonden er at købe de attraktive boligejendomme, som Formuepleje allerede har forberedt købet af, og det er ikke langt fra, at den første endelige underskrift er i hus.

"Vi har kig på flere ejendomme, men aktuelt er der et par ejendomme i henholdsvis København og Aarhus, som opfylder vores krav til forrentning og langsigtet investeringspotentiale. Jeg forventer, at det hele falder på plads omkring årsskiftet," siger Lars-Erik Larsen.

Formuepleje har ca. 11.000 investorer og har i alt 55 mia. kr. under forvaltning.

EjendomsWatch har tidligere talt med både Lars-Erik Larsen og Niels B. Thuesen, adm. direktør og partner i Formuepleje, om forventningerne til indtoget på ejendomsmarkedet.

Formuepleje går efter mere end 10 mia. kr. i ejendomme

Formuepleje går ind i ejendomsbranchen

Domis-partner træder tilbage som topchef

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier