EjendomsWatch

Danske Banks historiske hovedsæde skal omdannes til boliger og butikker

Danske Banks hovedsæde, der sidste år blev solgt for 1,4 mia. kr., skal ifølge den nye ejer omdannes til et område med butikker, mens nuværende parkeringshus nedrives. Banken fraflytter efter planen i 2021.

Foto: PR-visualisering: Årstiderne Arkitekter

Omkring 40.000 kvm nuværende bankdomicil til Danske Bank i området omkring Holmens Kanal i København er på vej til en større forvandling, der skal give området nyt liv i form af butikker, restauranter og boliger.

Det viser den såkaldte startredegørelse — foreløberen for en egentlig lokalplan — som Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg skal tage stilling til på sit møde i den kommende uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier