EjendomsWatch

Jeudan-topchef ser afslappet på stigende kundeafgang

Ejendomsselskabet Jeudan oplever et øget omfang af opsigelser fra sine lejere, fordi man ikke har kvadratmeter nok at tilbyde. Alligevel har Jeudans topchef intet hastværk med at få udvidet porteføljen med flere ejendomme.

Foto: PR

Landets største børsnoterede ejendomsselskab, Jeudan, må oftere og oftere sige nej, når eksisterende kunder ønsker flere kvadratmeter. Med næsten 99 pct. af selskabets ejendomme udlejet er der ganske enkelt ikke overskydende kapacitet at tilbyde, og derfor er der alene i år tikket opsigelser ind til en værdi af 87 mio. kr. på årsbasis mod 52 mio. kr. sidste år.

Alligevel har selskabet ikke travlt med at gøre porteføljen større, siger Per Hallgren, topchef hos Jeudan, til EjendomsWatch i forlængelse af selskabets kvartalsregnskab torsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier