EjendomsWatch

Jeudan-topchef ser afslappet på stigende kundeafgang

Ejendomsselskabet Jeudan oplever et øget omfang af opsigelser fra sine lejere, fordi man ikke har kvadratmeter nok at tilbyde. Alligevel har Jeudans topchef intet hastværk med at få udvidet porteføljen med flere ejendomme.

Foto: PR

Landets største børsnoterede ejendomsselskab, Jeudan, må oftere og oftere sige nej, når eksisterende kunder ønsker flere kvadratmeter. Med næsten 99 pct. af selskabets ejendomme udlejet er der ganske enkelt ikke overskydende kapacitet at tilbyde, og derfor er der alene i år tikket opsigelser ind til en værdi af 87 mio. kr. på årsbasis mod 52 mio. kr. sidste år.

Alligevel har selskabet ikke travlt med at gøre porteføljen større, siger Per Hallgren, topchef hos Jeudan, til EjendomsWatch i forlængelse af selskabets kvartalsregnskab torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier