EjendomsWatch

Deas fornyer forvaltningsaftale med Lærernes Pension

Pensionskassen overlader udlejning, administration og drift af 68.000 kvm boligejendomme til Deas.

Visualisering af Lærernes Pensions boliger i Østeråparken i Aalborg. Foto: Aart Architects

Lærernes Pension har fornyet sin samarbejdsaftale med ejendomsforvalteren Deas, som dermed fortsætter sin administration af ca. 68.000 kvm boliger for pensionskassen.

"Vi har valgt Deas som forvalter af vores portefølje, fordi de tilbyder den fulde palet af ydelser, som vi har behov for. Vi har desuden gode resultater fra vores samarbejde om førstegangsudlejning, for eksempel af Jacobsens Have i Valby, hvor Deas nåede i mål med fuld udlejning, inden byggeriet stod færdigt. Den slags danner solid grobund for fremtidige fælles projekter," siger Henrik Walther Mogensen, finansdirektør i Lærernes Pension, i en pressemeddelelse.

Som tidligere beskrevet af EjendomsWatch er Lærernes Pension blandt de investorer, der opfører nye boligudlejningsejendomme, herunder i Aalborg.

Lærernes Pension kaster 250 mio. kr. i nyt Aalborg-projekt

"Vi glæder os til at styrke det tætte samarbejde med Lærernes Pension. Det er et samarbejde, der er kendetegnet ved, at vi deler en høj faglighed og dedikation for ejendomme og lejere. Vi vil gøre vores yderste for at sikre Lærernes Pensions interesser og skabe værdi i alle etaper af projekterne til glæde for både kunde og lejere," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

Også Pensiondanmark oplyste for nylig, at det havde forlænget sin eksisterende aftale med Deas.

Mediet Insidebusiness skrev tidligere på måneden, at flere pensionskasser, herunder Industriens Pension, skulle have udtrykt manglende tilfredshed med Deas. En oplysning, som Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen ikke har villet kommentere over for EjendomsWatch.

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Jens Kramer Mikkelsen siger farvel til By & Havn. Abonnenenter på EjendomsWatch kunne i den forløbe uge læse interviews med selskabets bestyrelsesformand, mens direktør uddybede regnskabet. Et andet interview var med stifteren af Schmidt Hammer Larsen, der igangsætter generationsskifte, med Dades, der køber op i Odense og med den nye formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Det familieejede ejendomsselskab fra Odense fokuserer på at udvikle og optimere sine nuværende aktiver specielt i hjembyen og København, så de bliver udnyttet optimalt. Omlagte lån og en tiltagende polstring af virksomhedens økonomi giver løfter om et stærkt 2018, siger direktør til EjendomsWatch. Inden for få år runder porteføljen 10 mia. kr., lyder det.

Nyvalgt formand: Vi skal have bedre føling med vores medlemmer

Henrik Dahl Jeppesen vil som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark forstærke kontakten til foreningens omkring 5400 medlemmer. Konkret viden om deres dagligdag skal gøre foreningen stærkere over for politikere og skabe en mere synlig forening, siger han til EjendomsWatch i sit første interview i sin nye rolle.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier