EjendomsWatch

Deas fornyer forvaltningsaftale med Lærernes Pension

Pensionskassen overlader udlejning, administration og drift af 68.000 kvm boligejendomme til Deas.

Visualisering af Lærernes Pensions boliger i Østeråparken i Aalborg. | Foto: Aart Architects

Lærernes Pension har fornyet sin samarbejdsaftale med ejendomsforvalteren Deas, som dermed fortsætter sin administration af ca. 68.000 kvm boliger for pensionskassen.

"Vi har valgt Deas som forvalter af vores portefølje, fordi de tilbyder den fulde palet af ydelser, som vi har behov for. Vi har desuden gode resultater fra vores samarbejde om førstegangsudlejning, for eksempel af Jacobsens Have i Valby, hvor Deas nåede i mål med fuld udlejning, inden byggeriet stod færdigt. Den slags danner solid grobund for fremtidige fælles projekter," siger Henrik Walther Mogensen, finansdirektør i Lærernes Pension, i en pressemeddelelse.

Som tidligere beskrevet af EjendomsWatch er Lærernes Pension blandt de investorer, der opfører nye boligudlejningsejendomme, herunder i Aalborg.

Lærernes Pension kaster 250 mio. kr. i nyt Aalborg-projekt  

"Vi glæder os til at styrke det tætte samarbejde med Lærernes Pension. Det er et samarbejde, der er kendetegnet ved, at vi deler en høj faglighed og dedikation for ejendomme og lejere. Vi vil gøre vores yderste for at sikre Lærernes Pensions interesser og skabe værdi i alle etaper af projekterne til glæde for både kunde og lejere," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

Også Pensiondanmark oplyste for nylig, at det havde forlænget sin eksisterende aftale med Deas.

Mediet Insidebusiness skrev tidligere på måneden, at flere pensionskasser, herunder Industriens Pension, skulle have udtrykt manglende tilfredshed med Deas. En oplysning, som Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen ikke har villet kommentere over for EjendomsWatch.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier