EjendomsWatch

Omkostninger æder af overskuddet hos Prime Office

Ejendomsselskabet med fokus på Nordtyskland fastholder dog prognosen for hele året, viser kvartalsregnskabet.

Foto: PR

Indtægterne stiger hos ejendomsselskabet Prime Office, men udgifterne voksede endnu mere end toplinjen i tredje kvartal, så det samlede overskud for koncernen faldt.

Omsætningen steg 1,6 pct. til 27,4 mio. kr. i tredje kvartal for Prime Office, men udgifterne til salg, drift og administration voksede i alt 5,8 pct. i samme periode til 10,7 mio. kr. og betød, at resultatet af primær drift (EBIT) faldt en anelse til 16,7 mio. kr.

"Der er fortsat et højt niveau for investering- og vedligeholdelsesomkostninger," skriver Prime Office i selskabets regnskab for tredje kvartal af 2017.

På bundlinjen var der en større skatteregning, så overskuddet blev på 11,0 mio. kr. efter skat mod 12,3 mio. kr. i tredje kvartal af 2016.

Prime Office venter i 2017 fortsat en omsætning på 105-111 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) på 66-72 mio. kr.

Efter ni måneder af regnskabsåret er de to poster på henholdsvis 81,9 mio. kr. og 48,5 mio. kr. hos Prime Office, der tjener sine penge på at udleje kontor- og boligejendomme i det nordlige Tyskland.

Nordtysk flertal baner vejen for Prime Offices opkøb

Direktør agerer både køber og sælger: Vi handler til markedsprisen

Ejendomsdirektør: "Tyskland er det mest attraktive marked i verden" 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier