Omkostninger æder af overskuddet hos Prime Office

Ejendomsselskabet med fokus på Nordtyskland fastholder dog prognosen for hele året, viser kvartalsregnskabet.
Foto: PR
Foto: PR
AF RITZAU FINANS

Indtægterne stiger hos ejendomsselskabet Prime Office, men udgifterne voksede endnu mere end toplinjen i tredje kvartal, så det samlede overskud for koncernen faldt.

Omsætningen steg 1,6 pct. til 27,4 mio. kr. i tredje kvartal for Prime Office, men udgifterne til salg, drift og administration voksede i alt 5,8 pct. i samme periode til 10,7 mio. kr. og betød, at resultatet af primær drift (EBIT) faldt en anelse til 16,7 mio. kr.

"Der er fortsat et højt niveau for investering- og vedligeholdelsesomkostninger," skriver Prime Office i selskabets regnskab for tredje kvartal af 2017.

På bundlinjen var der en større skatteregning, så overskuddet blev på 11,0 mio. kr. efter skat mod 12,3 mio. kr. i tredje kvartal af 2016.

Prime Office venter i 2017 fortsat en omsætning på 105-111 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) på 66-72 mio. kr.

Efter ni måneder af regnskabsåret er de to poster på henholdsvis 81,9 mio. kr. og 48,5 mio. kr. hos Prime Office, der tjener sine penge på at udleje kontor- og boligejendomme i det nordlige Tyskland.

Nordtysk flertal baner vejen for Prime Offices opkøb

Direktør agerer både køber og sælger: Vi handler til markedsprisen

Ejendomsdirektør: "Tyskland er det mest attraktive marked i verden" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også