EjendomsWatch

Lokale investorer bag erhvervsprojekt til 80 mio. kr. på Falster

Investorkreds, der i forvejen bygger 22 luksusboliger, har udvidet samarbejdet til også at omfatte et sundhedshus.

Foto: PR

Et igangværende projekt med 22 luksuslejligheder på havnen i Nykøbing Falster — Sophieholmen — suppleres nu af et projekt med et helt nyt sundhedshus med apotek, lægeklinikker, terapi med mere, og til en samlet pris af 80 mio. kr., skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Konkret har folkene bag boligprojektet, de lokale investorer Bo Jørgensen, Per Jørgensen, Stephen Kryger og Kim Pajor, etableret et nyt selskab, som til en start har erhvervet det areal ved Sundbystræde og Stengade i byen, hvor det kommende sundhedshus skal opføres.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier