EjendomsWatch

Formuepleje går ind i ejendomsbranchen

Kapitalforvalterens kunder vil fremover kunne investere i boligejendomme. Det sker via ny fond, som får direktør og advisory board med erfaring fra branchen.

Niels B. Thuesen, adm. direktør og partner i Formuepleje-koncernen. | Foto: PR

Kapitalforvalteren Formuepleje, der har værdipapirer for over 50 mia. kr. under forvaltning, går ind i markedet for ejendomsinvesteringer. Det sker med en ny fond, Formuepleje Ejendomme 1 P/S, skriver kapitalforvalteren i en pressemeddelelse.

Fonden, som bliver betegnet som den første af flere, skal primært investere i boligejendomme i Danmarks fire største byer med demografisk vækst. Planen er at investere i både bestående boligejendomme og ejendomme under opførelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier