EjendomsWatch

Investorer

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Pensionskasse investerer 350 mio. kr. i Aarhus-bydelen Gellerup

En af landets største pensionskasser kaster sig over boligbyggeri i Gellerup, som er ved at smide sit rygte som en belastet bydel fra sig. Boligforenings grundsalg giver mulighed for at optimere almene boligblokke yderligere, fortæller parterne til EjendomsWatch.

Bendt Bendtsen spår sneboldeffekt med nye krav om energineutrale bygninger

EU-parlamentariker Bendt Bendtsen (K) var før jul med til at lande EU's nye bygningsdirektiv, og selvom det visse steder er løsere formuleret, end EU-Parlamentet havde ønsket, er Bendtsen godt tilfreds. Nu bliver der sat gang i processen med at energieffektivisere Europas bygningsmasse, så investorer kender retningen, siger han i et interview.

Private pengepunge sælger strøgejendom til amerikanere

Ejendommen til knap en kvart mia. kr. står foran en større optimering, fortæller købers danske forvalter til EjendomsWatch. Sælger er en gruppe private investorer, hvor frontmanden er en tidligere topfigur i dansk erhvervsliv, der fortæller om sine ejendomsplaner.

Cushman & Wakefield Red: Danske ejendomshandler for 92 mia. kr. i 2017

Ifølge erhvervsmægleren steg handlen med investeringsejendomme herhjemme med 35 pct. sidste år, og også Aarhus, Odense og Aalborg oplevede mærkbar fremgang. Udenlandske investorers andel fortsætter op, især i industri- og hotelejendomme, og det er der flere grunde til, siger Cushman & Wakefield Red-direktør til EjendomsWatch.

Capman køber industriejendom værdisat til 99 mio. kr.

Ny nordisk fond under kapitalforvalteren har gennemført sin første ejendomsinvestering på dansk jord - og det bliver ikke den sidste, fortæller fondens investeringsdirektør. I første omgang er der tale om en industriejendom på 12.610 kvm i Skovlunde.

Babysam-direktør øjner plads til 10 nye butikker

Salget i detailkæden vokser - både i butikkerne og onlinehandlen. Det skal nu bruges til at kapre en større del af markedet for udstyr og tøj til de mindste. Den adm. direktør fortæller, der skal åbnes flere butikker.

Pensionskasse fyrer sin investeringsdirektør

Pædagogernes Pensionskasse har onsdag sagt farvel til sin investeringsdirektør gennem 15 år. Indtil der er fundet en ny investeringsdirektør, vil adm. direktør Sune Schackenfeldt varetage denne opgave.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier