EjendomsWatch

Investor

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Heimstaden overtager nordfynsk boligportefølje fra lokal investorduo

Svenske Heimstaden har været på opkøbsjagt på det nordlige Fyn, hvor ejendomsinvestoren har føjet 78 udlejningsboliger til sin voksende portefølje i Danmark. Vækstområder uden for København og Aarhus er generelt attraktive for de større investorer, lyder det fra erhvervsmægler.

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

ISS Danmark-chefen er stolt af en række nye kontrakter

SOMMERSERIE: Christian Alsø, adm. direktør i ISS Danmark, er stolt af resultaterne i første halvår. Nu ser han frem mod efteråret, hvor endnu flere ukrainske flygtninge gerne skal få job hos ISS, siger han i denne sidste udgave af EjendomsWatchs sommerserie,

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Jysk-arvinger køber partner ud af Fabricius-Bjerres tidligere ejendomsportefølje

Lars Larsen Group overtager den fulde kontrol over otte ejendomme i indre København, der tidligere var ejet af den nu afdøde komponist Bent Fabricius-Bjerre. Dermed afsluttes det fælles ejerskab af porteføljen med samarbejdspartneren Schou Family Invest. Den ”passede rigtig godt til Lars Larsen-bøger,” siger investeringschef.

1 - 25 af 9971

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier