EjendomsWatch

Investorer

Rigmænd beskytter familieformuen – arvinger må vente

Oprettelsen af såkaldte family offices, der håndterer familieformuen, vinder frem i Rusland, hvor store formuer hober sig op og skal overdrages til næste generation. Nyhedstjenesten Bloomberg har set på udviklingen, som også har sammenhæng med tiltag mod aggressiv skatteplanlægning.

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Ny investeringschef skal fordoble diskret investors danske portefølje

Anne Sofie Vett Raaschou blev ansat i britiske Pears Global for godt to måneder siden. EjendomsWatch har mødt investeringschefen, der cykler for at netværke og skal hjælpe den familieejede ejendomsinvestor med at fordoble sin danske portefølje, der allerede er i milliardklassen.

PFA-chef efter rekordopkøb: En nervepirrende handel

PFA styrker sin europæiske tilstedeværelse med sit hidtil største ejendomsopkøb for 6,6 mia. kr. Over for EjendomsWatch sætter PFA flere ord på handlen, hvilket afkast, den er sket til, og porteføljens sammensætning. Med handlen cementerer PFA sin position som Danmarks største ejendomsinvestor foran ATP.

Investorer tøver med at igangsætte kæmpe-vandland i Taastrup

Et nyt vandland i Høje Taastrup står til at blive et projekt til flere milliarder, men selvom kommunen havde en lokalplan klar for fire måneder siden, er investorerne endnu ikke parate til at påbegynde byggeriet, siger talsmand til EjendomsWatch. Vi har gjort vores, siger borgmester.

Centrale lagerbygninger er guf for investorer

Øget efterspørgsel fra onlineforhandlere som Amazon, gør centralt beliggende lagerbygninger lette at leje ud. I London og New York er lagerbygninger i høj kurs blandt investorer, men også i Danmark bidrager onlinehandel til mindre tomgang og stigende lejepriser.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier