EjendomsWatch

Investor

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Pensam som ejendomsudlåner, nedtur for den tidligere mægler Peter Norvig og Bach Gruppen, der fortalte om afpresning og svindel, var blandt EjendomsWatchs historier i ugens løb, hvor også en tidligere skatteminister, FB Gruppen, ATP Ejendomme og Dades bidrog til den selvstændige og opsøgende journalistik, som branchen fortjener.

Ny sag om ubetalt gæld rammer Peter Norvig: "Det ser ikke særlig pænt ud"

Gentagne gange har mæglerfirmaet Living Homes med Peter Norvig i spidsen sløset med kunders tilgodehavender, hvilket bl.a. har kostet ham titlen som mægler. "Vi snyder ikke og har aldrig snydt en eneste kunde," siger han. EjendomsWatch kan dog fremvise sager fra 2018 og 2019, hvor forretningspartnere stadig venter på deres penge.

Bankernes vagthund advarer mod erhvervsudlån med høj gearing

En undersøgelse hos Finanstilsynet viser, at danske storbanker op til coronakrisen har ydet en betydelig mængde store erhvervslån til kunder med høj gearing og på lempelige betingelser. Tilsynet frygter konsekvensen af et hårdt recessionsscenarium kombineret med stigende renter og advarer bankerne om nye lån med samme gearing.

Klumme: Ny klageadgang for forkerte vurderinger af erhvervsejendomme

Ejendomsvurderingerne har været sat i bero i opgøret med det gamle vurderingssystem. Nu bliver det langt om længe muligt at klage over de videreførte vurderinger på erhvervsejendomme pr. 1. januar 2021, skriver juniorpartner Troels Behnke Skak fra advokatfirmaet Dahl i denne klumme.

Formand for ATP Ejendomme: "Det går i den rigtige retning"

Landets næststørste ejendomsinvestor, ATP Ejendomme, er kommet ud med et plus på 500 mio. kr. i årets første ni måneder, hvilket er "acceptabelt", mener bestyrelsesformand Bo Foged, der er topchef i moderselskabet ATP. Han mener, at ATP Ejendomme, der har haft personaleflugt, er på vej til at blive endnu stærkere end nu.

Peter Norvig i knæ: Økonomiske krav truer igen mæglerforretning på livet

Tidligere ansatte, forretningspartnere, kunder og ATP. Listen over, hvem mæglerfirmaet Living Homes skylder penge er lang. For frontfiguren Peter Norvig udløber en vigtig tidsfrist i næste uge, hvor en ny konkurs kan blive en realitet. Selv erkender han, at der er penge, han ikke har betalt og efterlyser at få et millionbeløb i coronastøtte fra staten.

Heimstaden runder 100 milliarder i ejendomme

Ejendomsselskabets danske portefølje lyder nu på lige under 27 mia. kr., fremgår det af nyt regnskab. I årets første ni måneder er der foretaget opkøb i Danmark for små 700 mio. kr.

Pensam vil låne milliarder til ejendomsselskaber

Strammere krav til bankerne åbner for nyt forretningsområde hos pensionsselskabet Pensam. Lært af bitter erfaring fra Hesalight-skandalen skal en ekstern partner håndtere låneforvaltningen, siger chef for området til EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier