EjendomsWatch

Investorer

Byggematadoren med det etniske hjertebarn og milliarder i banken

Portræt: Perkerelsker og racist er Olav de Linde blevet kaldt. Byggematadorens imperium er milliarder værd, men en bazar med etniske minoriteter er hans hjertebarn. Nogle vil huske ham for hans hårde forretningsfacon. Andre for hans bløde hjerte. Selv vil topchefen huskes for sin sociale ansvarlighed – og bygningerne, han respekterede.

Blackstone mister ejendom i omstridt handel på Frederiksberg

Beboerne i Peter Bangs Hus jubler over, at de bliver herre i eget hus. Det har kostet knap 100 mio. kr. at købe sig fri af amerikanerne og stifte en andelsforening, fortæller beboerformand til EjendomsWatch. De resterende beboere kigger også på, hvordan de kan slippe for Blackstones ejerskab.

Lea Ejendomspartner ansætter ny adm. direktør

Den EDC-ejede ejendomsadministrator har fundet sin nye topchef efter tre måneders søgen. Lea Ejendomspartner skal arbejde mere datadrevet i fremtiden, siger han til EjendomsWatch: "Det er ikke nok bare at kunne opkræve en husleje." (Opdateret.)

DR vil udleje 8400 kvm af DR Byen

DR's mindre økonomiske ramme giver behov for færre kvadratmeter at boltre sig på, og public service-huset sætter nu en del af DR Byen til leje.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier