EjendomsWatch

Investor

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. Dagens liste med 20 handler omfatter bl.a. investorer i Aalborg og Vejle.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste med 15 handler optræder Microsoft for over 300 mio. kr., mens en midtjysk andelsforening har solgt ud til lokal investor.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Ejendomsadvokat smidt på porten i Danske Bank efter hvidvaskmistanke

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Danske Bank har valgt at opsige Arne Linde Olsens advokatkontor som kunde efter hvidvaskmistanke. Advokaten er central i sagen om det konkursramte Fenero Capital, hvor advokatens klientkonto blev brugt til driftsøkonomi og til at tømme selskabet.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier