EjendomsWatch

Du er logget ind via din virksomhed

Investor

Niam køber yderligere 238 boliger i Vejle

Handlen er kommet på plads under en uge efter, Niam annoncerede et andet opkøb ved Vejle. Chef i børsnoteret virksomhed sælger ud. På få måneder har selskabet købt op for trekvart mia. kr.

Blue Capital-chef er bekymret for en kollektiv coronadepression i samfundet

CORONA OG OS: Hvordan håndterer aktørerne i ejendomsbranchen den nye hverdag under coronakrisen? Følg med i EjendomsWatchs rundspørge, hvor Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør i Blue Capital, fortæller, at corona-nyhedstrykket fra medierne er mentalt hårdt. Han opfordrer samtidig Nykredit til at vise mere samfundsansvar.

Thylander Gruppen har store planer for Danske Banks historiske domicil

Det er i samarbejde med Thylander Gruppen, at tyske Kanam overtager Danske Banks hovedsæde i en milliardhandel. Der udestår en enestående udviklingsopgave, siger Lars Thylander til EjendomsWatch. Kanam er tilfreds med, at der et stykke tid endnu er bank i bygningerne, hvor de ældste er fra 1796. CBRE melder om pæn køberinteresse.

Optimisme at spore efter mareridtsagtig marts

DESTILLAT: Coronakrisen gav ejendomsmarkedet den vildeste knockout i mands minde i marts, hvor også ellers respekterede erhvervslejere viste muskler og skred fra huslejeregningen. Midt i usikkerheden viste flere investorer dog, at de ikke er helt skræmt væk fra at investere i mursten. Få et overblik over de vigtigste historier i marts.

Newsec-direktør: Coronakrisen har givet os et stort digitalt skub

CORONA OG OS: Hvordan håndterer aktørerne i ejendomsbranchen den nye hverdag under coronakrisen? Og kan de måske inspirere andre med konkrete værktøjer? Følg med i EjendomsWatchs rundspørge, hvor Lars Brondt, afdelingsdirektør i Newsec, svarer på spørgsmål fra Sampension og selv sender stafetten videre til advokat.

Hotelbrødre polstrer formuen og gør klar til coronakrisens konsekvenser

Den danske hotelkæde Arp-Hansen Hotel Group leverede fremgang i 2019, men har svært ved at spå om, hvad coronaepidemien betyder for i år. En anden stor joker er de 2900 ekstra hotelværelser, som er på vej i København, forudser ledelsen. Fremtiden er meget uvis, siger direktør til EjendomsWatch.

Raundahl & Moesby-direktør advarer mod selvforstærkende coronakrise

Banksektoren bør løsne de tøjler, der blev introduceret efter finanskrisen for at polstre til den næste krise og hjælpe ejendomsbranchen, siger direktør til EjendomsWatch. Anledningen er årsregnskabet, der viser over 50 pct. fremgang på toplinjen uden at resultatet følger med i samme takt.

Boligøkonom: Overvej at lempe bankernes udlånsregler

Når håndteringen af coronakrisen har lagt sig, giver det mening at se på hjælp til det danske boligmarked, herunder belåningsgraden af ejendomme, mener Curt Liliegren fra Boligøkonomisk Videncenter. Hos Finans Danmark vil man foreløbig afvente udviklingen, inden der gribes til lempelser.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier