EjendomsWatch

Investorer

Dades overtager 120.000 kvm erhvervsejendomme fra Coop

Ejendomsselskabet overtager Aarhus-ejendomme med en værdi på over 1 mia. kr., hvor også internationale investorer har været på banen. Coop tjener penge på transaktionen, siger direktør til EjendomsWatch. Handlen er en af de største nogensinde i Aarhus, siger rådgiver. (Opdateret)

Søstrene Grene venter 150 yderligere butikker

Takket været eget design og effektiv storytelling har Søstrene Grene fået forretningen til at blomstre. I en tid med stigende nethandel har virksomheden tidoblet antallet af fysiske butikker, og i løbet af de næste tre år forventer direktøren, at væksten fortsætter.

Thylander Gruppen løfter afkastet til sine investorer

Det var sidste år en indbringende forretning at investere med Thylander Gruppen, hvor frasalg var med til at tage solide gevinster hjem. Timing og tålmodighed er afgørende, hvis man vil tjene penge på ejendomme, lyder det til EjendomsWatch fra grundlægger Lars Thylander, der har 35 års erfaring i branchen.

Arkitekt: Byen går rabundus, når det er 23-årige ejendomsmæglere, der bestemmer

FOLKEMØDE: Det er Home og Danbolig, som bestemmer, hvordan boligbyggeriet i de danske byer kommer til at se ud, lød det fra partner i arkitektfirmaet Henning Larsen i en af Folkemødets debatter. Her diskuterede branchen, om bygherrerne har glemt skønheden i jagten på afkast. Jens Kramer Mikkelsen er enig i, at der bygges for ensartet.

Realdania-direktør: Vi vil støtte nyt FN-byggeri i Danmark med en halv milliard

FOLKEMØDE: Der mangler kun de sidste 300 mio. kr. ud af de samlede ca. 1,6 mia. kr., det vil koste at finansiere det storstilede FN-museum, UN Live, der har været på tegnebrættet i København i flere år. Realdanias direktør tror på, at resten af pengene kommer i år, siger han til EjendomsWatch. Stor interesse fra danske fonde og virksomheder giver ham håb.

Realdania skyder jagten i gang på ny direktør

FOLKEMØDE: Jagten på en afløser for Anne Skovbro skydes i gang samme dag, som Folkemødet begynder. "Alle, der har lyst til at komme op på vægten, er mere end velkomne," siger Realdanias adm. direktør til EjendomsWatch.

Staten rykker ind i kontortårne i Ørestad

Copenhagen Towers, der var reserveret til EU's lægemiddelagentur, ser ud til at blive hjemsted for statslig styrelse med 700 medarbejdere efter, at staten ikke har kunnet blive enig med udlejer på Østerbro i København.

Provinsen er et dyrt bekendtskab for storcenter-ejer

Mens storcentrene Field's i København og Bruun's Galleri i Aarhus øger overskuddet, primært gennem værdireguleringer, taber det mindre Bryggen i Vejle et tocifret millionbeløb. Ejeren, Steen & Strøm, er ikke tilfreds og lader også byggeplaner i Odense vente på sig.

Smykkemilliardær bag ny fond til almene formål

Den ene halvdel bag smykkeimperiet Pandora, der tidligere har opkøbt ejendomme til samfundets udsatte, får nu en fond opkaldt efter sig. Pengene, der skal deles ud, skal komme fra investeringer i eksempelvis ejendomme, lyder det.

Veteranen Poul Erik Bech: "Sindssygt fokus på de få, store transaktioner"

Efter 40 år i ejendomsbranchen er vækstappetitten intakt hos 69-årige Poul Erik Bech. Danmarkskortet har plads til et endnu større EDC Erhverv Poul Erik Bech, som også rækker ud efter flere store transaktioner. Men det afgørende er nu stadig at have en stabil kerneforretning, siger han i et interview med EjendomsWatch, hvor han overlader det til de højere magter at bestemme, hvornår han stopper.

Nordea Ejendomme retter blikket mod projektudvikling

2017 har været et fint år for en af landets helt store ejendomsinvestorer, og Nordeas ejendomsdirektør, Palle Gyldenløve, tror på, at 2018 bliver endnu et godt år. Han afviser at kommentere på medieforlydender om, at banken vil frasælge sin ejendomsadministration.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier