EjendomsWatch

Investorer

ATP Ejendomme føjer endnu et hotel til porteføljen

Scandic åbner næste år et nyt hotel ved Nørreport Station. Det er ATP Ejendomme, som ejer bygningen og skal være med til at udvikle den. ATP-direktør er ikke bekymret for overkapacitet af hoteller. (Opdateret)

Boligfond er økonomisk ude i tovene — frasalg giver nyt håb

Frederiksberg Boligfonds økonomi er så dårlig, at fonden er nødlidende. Frasalg af en ejendom giver dog et åndehul, fonden har brug for, vurderer tidligere PWC-partner og nuværende forsker ved CBS. Fondens formand peger over for EjendomsWatch på, at moderniseringer og højere huslejer skal vende økonomien.

Finansmand skal bistå nordisk investor med oprustning

Tidligere Danske Capital-direktør Niels-Ulrik Mousten bliver nyt bestyrelsesmedlem i investeringsselskabet Northern Horizon. Der vil ske oprustninger i Norden med en ny fond i 2020, fortæller bestyrelsesformand til EjendomsWatch.

Dansk Blackstone-partner får ny topchef

Ejendomsforvalteren 360 North har fundet en afløser for Nils Jansson, der fratrådte som topchef, men forblev i virksomheden, da amerikanske Blackstone i maj overtog 360 North. Den nye profil har baggrund som advokat.

NREP løfter toplinjen og sætter rekord

Den nordiske ejendomsinvestor NREP fortsætter sit vækstridt. Ledelsen har forventning om højere aktivitet i 2019, dog med et mindre overskud end året der er gået, lyder det.

Apple dropper datacenter ved Aabenraa

Apple havde planer om datacentre ved både Aabenraa og Viborg, men satser nu kun på Viborg. En 285 hektar grund i Sønderjylland skal nu finde andre formål.

Svensk partner overtager kontrollen med Newsec Advisory

Erhvervsmægleren, der hidtil har været ejet med en tredjedel af svenske Newsec, har nu overdraget aktiemajoriteten. Det styrker os i vores fremtidige, mere offensive strategi, siger direktør og partner til EjendomsWatch. Nyt regnskab er dog en skuffelse for selskabet.

Tidligere Danica-direktør går til Thylander Gruppen

Da Per Klitgård for et halvt år siden trådte tilbage som topchef i Danica Pension, indtrådte han i stedet i pensionsselskabets bestyrelse. Nu siger han farvel og indtræder i stedet i bestyrelsen hos Thylander Gruppen.

Diskret fond overdrager fire ejendomme i Storkøbenhavn til kapitalduo

Capman og Keystone har sammen købt fire ejendomme i Brønshøj i København. Sælger er en rejselegatfond, som har indkasseret et trecifret millionbeløb på handlen, siger bestyrelsesformand til EjendomsWatch. Købet er endnu et i rækken af handler, de to kapitalforvaltere har indgået i samarbejde.

Olav de Linde overdrager imperiet til næste generation

Olav de Lindes ejendomsimperium overgår til hans tre børn. Men det er stadig den 67-årige pater, der har hænderne på roret på skibet, der er lastet med værdier for flere mia. kr. Læs EjendomsWatchs interview med Aarhus-matadoren om generationsskiftet.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier