EjendomsWatch

Investorer

Analyse: Institutionelle investorer vil investere mindre i ejendomme

Appetitten på ejendomme falder hos de institutionelle investorer i Norden, der regner med at investere mindre i det kommende år. "Alt i alt ser det ud til, at holdningen blandt investorer har ændret sig ret drastisk i løbet af de seneste fire år," skriver analysefirmaet Pangea i sin nyeste rapport.

Jeudan går nye veje med historisk domicilejendom i Nordsjælland

17.911 kvm kontorbyggeri i Vedbæk, der har huset virksomhederne Superfos og Navision, er forvandlet. Dele af de 13 bygninger er nu kontorfællesskaber, mens omkring 5000 kvm stadig står klar som domicil. Ejeren Jeudan giver det et års tid at finde ny lejer, ellers skal der tænkes i nye baner, siger topchef til EjendomsWatch.

Andelen af tomme kontorlokaler i København stiger

Der er kommet flere tomme kontorlokaler i Københavnsområdet, viser nye tal fra Ejendomstorvet.dk. Veludført optimering af ejendomme giver mindre pladsbehov og får virksomheder til at vælge mindre, mere arealeffektive lokaler, siger Colliers International og Lintrup & Norgart.

NREP går efter mere spekulativt byggeri

Ejendomsinvestoren NREP skal øge andelen af spekulativt logistik-byggeri, siger den nytiltrådte topchef i NREP Claus Mathisen i et interview med EjendomsWatch. Skridtet er nødvendigt for at møde kundernes behov.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier