EjendomsWatch

Investorer

DSB puster nyt liv i gamle stationer

Det skal være slut med gabende tomme stationsbygninger. Derfor arbejder DSB målrettet på at finde lejere til de tomme lokaler, der kan være til gavn for togpassagererne i form af for eksempel butikker og caféer.

Heimstaden vil selv stå for administrationen af sine danske ejendomme

Da Heimstaden opkøbte sin danske samarbejdspartner, NPM, sidste år, var det med henblik på at overtage administrationen af alle sine ejendomme i Danmark. Heimstadens danske direktør fortæller i et interview med EjendomsWatch, at det bliver en gradvis ændring. I alt ejer Heimstaden for over 12 mia. kr. herhjemme.

Salget af ejerlejligheder bremser op

På et år er der solgt 30 pct. færre ejerlejligheder over 95 kvm, viser nye tal. Markedet kan ikke bære dyrere boliger, lyder det fra EDC-kæden.

AP Pension jubler: Sælger ungdomsboliger og hotel med solid gevinst

For et større trecifret millionbeløb har det danske pensionsselskab solgt sine ungdomsboliger og sit hotel på Nørrebro i København til en anonym udenlandsk ejendomsinvestor. "Det er et af de tilfælde, hvor 1 plus 1 giver 5," siger ejendomsdirektør til EjendomsWatch. (Opdateret.)

Frasalg af Datea sikrer Dades rekordresultat

Salget af datterselskabet Datea og ejendommen Codanhus har trukket gevaldigt op hos Dades, som har leveret det bedste regnskab nogensinde. Salgsprisen overstiger tidligere gisninger. Samtidig ser Dades sig om efter en alternativ løsning på sine bestræbelser på at finde en partner til porteføljen af butikscentre, siger adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen til EjendomsWatch.

Femern-forbindelsen får medvind i Tyskland

Den tyske forbundsregering har fremsat en ny lov, som skal gøre det muligt at påbegynde trafikprojekter hurtigere. I lovforslaget nævnes Femerntunnelen som "en trafikal nødvendighed".

Pensionsduo vil have ejendomme for yderligere seks milliarder

En ny strategi skal øge pensionskasserne Dip og Jøps investeringer i fast ejendom med et milliardbeløb. Tidshorisonten hedder hurtigst mulig, og den store sum skal investeres herhjemme, siger investeringsdirektør Mikkel Svenstrup til EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier