EjendomsWatch

Investor

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med dataplatformen Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste med 20 handler optræder bl.a. Danske Leasing, NPV samt en række privatboliger i Nordsjælland og København.

Heimstaden i endnu et milliardopkøb i Danmark

1000 danske boliger på forskellige adresser i København og på Frederiksberg indgår i Nordens hidtil største handel med boligejendomme, når Akelius sælger knap 29.000 boliger til Heimstaden. Se adresserne her.

Briefing uge 38: Kunsten at følge en historie til dørs

Peter Norvig, Julius M. Goldschmidt Holding, Frederiksberg Boligfond. Der var flere genkendelige navne i ugens løb, hvor EjendomsWatch satte punktum ved visse aspekter af årets største historier – og spørgsmålstegn ved andre. Læs ugens overflyvning.

Ejendomsselskab brød loven: Nægtede at anerkende utilfredse ejeres aktier

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB: Familieejet ejendomsselskab er blevet dømt i to retssager, hvor aktionærer har sagsøgt selskabet, fordi ledelsen ikke har villet anerkende deres ejerandele. "Der er foregået en lang række overtrædelser af selskabsloven," siger sagsøger, der er partner i advokatfirmaet DLA Piper.

ATP Ejendomme forlænger 16.000 kvm lejemål i ti år

Gjensidige har forlænget lejemål i Sydhavnen frem til 2033. Ejendommens ejer, ATP Ejendomme, skal frem mod ikrafttrædelsen af den nye kontrakt foretage en ombygning og vil løfte ejendommens bæredygtige certificering.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med dataplatformen Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste med ni handler har Thylander-fond købt op i Valby for 189 mio. kr. En handel, som EjendomsWatch omtalte mandag.

Projektudbyder forsvarer boksejendomme: "Det er i højere grad cashflow-investeringer"

Ejeren af Blue Capital, Martin Kibsgaard Jensen, anerkender, at nyopførte butikker på perifere beliggenheder er sværere at genudleje end boliger i København. Til gengæld er der et højere afkast, lange lejekontrakter og en stigende interesse fra investorer i segmentet, lyder det fra projektudbyderen, der afviser kritik fra Michael Kaa Andersen.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier