EjendomsWatch

Investorer

Comwell rammer forbi sine resultatforventninger

Den familieejede hotelkædes resultat i 2017 misser forventningerne med næsten 30 pct, hvilket selskabets adm. direktør forklarer med ekstraudgifter i Sverige og til lukning i Danmark. Kædens hidtil største hotel er undervejs, foruden en udvidelse i Aarhus.

Baresso-ejer har planer om 30-35 nye kaffebarer i Danmark

Den fremadstormende tyske kaffekoncern Jab Holding, som ejer Baresso og Espresso House i Norden, vil inden for fem år have 85 kaffebarer i Danmark. På nuværende tidspunkt trumfer ekspansionslysten trangen til sorte tal på bundlinjen, fortæller direktøren for det danske selskab.

Svenske ejendomme sender resultatet ned hos Kongeegen

Ejendomsudviklerens adm. direktør og ejer, Ib Henrik Rønje, er dog godt tilfreds med resultatet for 2017, hvor selskabet har løftet toplinjen med over 50 procent. Overskuddet falder efter, at salget af en svensk ejendomsportefølje har givet milliontab.

Københavnerhotel får nye ejere

Kapitalforvalter køber hotelejendom i Indre By. Driften bliver overtaget af den nuværende direktør og hans forretningspartner. (Rettet.)

Ekspansionslystent storcenter holder lang byggepause

Efter stribevis af udvidelser tager et af landets største indkøbscentre mindst tre år uden større byggerier, siger direktør og medejer til EjendomsWatch. Værdien af murstenene har passeret tre milliarder.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Det familieejede ejendomsselskab fra Odense fokuserer på at udvikle og optimere sine nuværende aktiver specielt i hjembyen og København, så de bliver udnyttet optimalt. Omlagte lån og en tiltagende polstring af virksomhedens økonomi giver løfter om et stærkt 2018, siger direktør til EjendomsWatch. Inden for få år runder porteføljen 10 mia. kr., lyder det.

Dades køber op for trecifret millionbeløb i Odense og kigger efter mere

Ejendomsselskabet får sin første erhvervsejendom centralt i den fynske hovedby, hvor kapitalfond sælger ud efter tre års ejerskab. Køber har appetit på mere, særligt i én anden by, men for sælger var ejendommen ikke af strategisk betydning, men en del af en større pakke, lyder det over for EjendomsWatch. (Opdateret.)

By & Havn-direktør: Vi sætter salgsrekord i 2018

Egenkapitalen nærmer sig fire mia. kr. i minus, og 2017-resultatet er 100 mio. kr. i underskud. Men By & Havn skal måles på driftsindtjeningen, som i 2017 var det bedste i selskabets 11-årige historie, siger økonomidirektøren til EjendomsWatch. Han lover endnu en rekord i år, hvor den nuværende topchef fratræder.

By & Havn-formand vil have en Kramer-klon

Bestyrelsesformanden for udviklingsselskabet tegner en profil af en ny topchef, som har samme kvalifikationer som den afgående. Jeg har ikke tænkt mig at sidde på hænderne, siger Carsten Koch til EjendomsWatch. Han fratræder selv næste år.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier