EjendomsWatch

Investor

Ny landsdækkende fitnesskæde på vej

Per Lyngbak Nielsen var i mange år topchef i Fitness World, som indbragte ham et trecifret millionbeløb. Nu satser han igen på fitness gennem en nyetableret kæde.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Sommerferien går på hæld, og især navnenyheder prægede ugens overskrifter på EjendomsWatch, der også handlede om frasalg hos Gefion, en almen boligsektor, der når sine sparemål, en ejendomsudvikler i nyt makkerskab, nye hotelproblemer samt en række læseværdige interview.

EDC-mægler lander milliardhandel med ejendomme i provinsen

Tidligere annonceret handel, der omfatter udenlandske investorer, er faldet på plads. "Det er positivt, at der stadig er aktivitet," siger EDC-direktør til EjendomsWatch. Udover den aktuelle handel, der vedrører ejendomme uden for København og Aarhus, er yderligere en transaktion i samme skala på vej inden for et par måneder, siger hun.

Sjællandske Comwell-hoteller er økonomisk nødlidende – får gult kort fra revisorer

To hoteller, som Comwell-koncernen ejer halvdelen af, er i fare for at blive de næste ofre for branchens problemer under coronakrisen. Den nødvendige kredit til at sikre den videre drift er ifølge nyt regnskab ikke på plads – og revisorerne mener, at tallene slet ikke er retvisende. Direktør tror på fremtiden med ny kapital, siger han. (Opdateret)

Prime Office venter fremgang trods corona

Det børsnoterede ejendomsselskab, der afstod fra at komme med resultatforventninger i marts, vover nu pelsen og stiller et 2020-overskud med fremgang i udsigt for investorerne. Vi har en robust forretningsmodel, siger direktør.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier