EjendomsWatch

Investorer

Blackstone får grønt lys til omstridt projekt

Københavns Kommune har givet den amerikanske kapitalfond tilladelse til at omdanne de historiske atelierer i kunstnerhuset Holckenhus over for Tivoli i København til eksklusive lejligheder.

Lars Larsen efterlader sig en milliardformue i fast ejendom

Den afdøde dynekøbmand Lars Larsen, der torsdag blev bisat i Silkeborg, havde i lighed med andre velhavere placeret en del af sin formue i ejendomme. EjendomsWatch bringer her et overblik over, hvor i Danmark han havde penge i mursten. Både lagre, butikker, et kollegium, feriehuse og luksuslejligheder optræder på listen.

Medie: Gefion kæmper for at skille sig af med milliardprojekt

Gefion forsøger at sælge Rødovre Port-projektet, skriver mediet Insidebusiness, der selv er i besiddelse af salgsmateriale. Størstedelen af den københavnske ejendomssektor har stiftet bekendskab med salgsplanerne, skriver mediet. "Dine informationer er ikke korrekte," lyder det fra Gefion-topchef.

Borgmester kritiserer Bo-Vita for at svække den almene boligsektors omdømme

Boligforeningen Bo-Vita lægger op til, at en køber af 260 boliger i Mjølnerparken kan benytte de omdiskuterede paragraf 5, stk. 2-moderniseringer. Københavns Kommunes teknik- og miljøborgmester opfordrer politikerne bag aftalen om at sælge til at overveje, om de har tillid til Bo-Vita, som indtil i foråret var under skærpet kommunalt tilsyn.

Almen boligforening lokker køber af 260 boliger med "Blackstone-model"

Boligforeningen Bo-Vita lægger op til, at en køber af 260 boliger i Mjølnerparken i København skal kunne benytte de omstridte paragraf 5-2-moderniseringer, så lejeindtægterne kan skrues op. Borgmester er dybt rystet, kalder Bo-Vita for spekulanter og vil have stoppet planerne. Talerør frygter, at modellen åbner en ladeport.

Prime Office opskriver ejendomme – resultatprognose fastholdes

Børsnoterede Prime Office, der ejer tyske ejendomme for godt 2,5 mia. kr., fastholder resultatforventningerne for den primære drift efter første halvår. Direktør rumler med planer om flere lejemål, men har også solgt mindre ting fra, siger han til EjendomsWatch. (Opdateret)

Artha sælger badehotel i handel til over en halv milliard

Artha Kapitalforvaltning sælger sin halvdel af Marienlyst Strandhotel i Helsingør, som selskabet købte i 2017 for et "trecifret millionbeløb". Svensk investor, der tidligere har investeret i København, køber også medejers andel. (Opdateret)

Nordisk pengetank vil sætte flere penge i mursten

Den finske pensionskasse Ilmarinen, der råder over en formue på over 350 mia. kr., vil sætte en betydelig større andel af formuen i ejendomme, siger investeringsdirektør, der dermed håber at kunne løfte afkastet til pensionsopsparerne.

Investeringsdirektør i Heimstaden: "Vækstpotentialet er næsten uendeligt"

Den børsnoterede ejendomsinvestor vil forandre måden, man tænker udlejning på i Danmark. Ambitionen er at opbygge et decideret varemærke. Tiltag som loyalitetsprogram, ambassadører og "Heim-hjælp" er på tegnebrættet, fortæller investeringsdirektør Christian Fladeland i et interview med EjendomsWatch.

Blackstone forsvarer danske ejendomsinvesteringer

Blackstone er i Danmark på lang sigt og overholder lovgivningen, siger talsperson, efter at boligministeren har været på banen med yderligere kritik af de nuværende muligheder for renoveringer i henhold til boligreguleringsloven.

Investorgruppe overtager jysk indkøbscenter med værdi på trecifret millionbeløb

Scandinavian Shopping Center Partners, der i 2017 bistod, da amerikanske Blackrock overtog Næstved Storcenter, køber butikscenter midt i Horsens med 35 lejemål. Direktør siger til EjendomsWatch, at der forude venter nye investeringer, der skal revitalisere det gældstyngede center, som Jyske Realkredit siden 2015 har haft kontrollen med.

Newsec forventer stabilt marked i resten af 2019

Ifølge ny opgørelse fra Newsec Advisory har der været usikkerhed på markedet i første halvår, og det har givet lavere transaktionsvolumen. Forventningerne til resten af 2019 er anderledes stabile.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier