EjendomsWatch

Investor

Ejer forbereder milliardsalg af Casa

Hos kapitalfonden Catacap er man i gang med at forberede et salg af den jyske ejendomsudvikler og entreprenør, skriver Børsen. Den anslåede værdi har rundet 1,5 mia. kr., og i 2019 omsatte man for mere end 2,5 mia. kr. Catacap-partner antyder, at tiden til et salg er ved at være inde.

Ejendomsinvestorer tabte op mod 40 mia. kr. i 2020

Ejendomdanmark forventer, at ejendomsinvestorer samlet set har tabt 30-40 mia. kr. i 2020. Coronakrisen ramte især butiksejendomme, hvor konkurser og huslejehenstand blev en realitet i store dele af segmentet.

Klumme: Internationale investorer stod for 55 pct. af ejendomshandlerne i 2020

Endnu flere internationale investorer fandt vej til Danmark sidste år, lyder konklusionen fra Colliers i denne klumme. Mægleren opgør den samlede transaktionsvolumen til 71,6 mia. kr. sidste år, hvor aktiviteten ville have været væsentligt højere uden coronanedlukning. Investorerne vælger i stigende grad mere "sikre" core-ejendomme.

Advokat bag mulig bydel i Nordsjælland

En ny bydel med mere end 800 boliger på en plantagegrund uden for Hundested kan blive en realitet. Idemanden bag er en advokat, som peger på, at projektet vil ændre den nordsjællandske by.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier