EjendomsWatch

Investor

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Fredagens konkurser fra Statstidende

41 virksomheder, der bl.a. opererer inden for ejendoms-, detail- og byggebranchen, er at finde på dagens oversigt over konkurser. Listen leveres af Statstidende.

Glad initiativtager: Ejendomsbranchen bakker op om ny indsamling

Med tidligere Cobblestone-chef Ali Simiab i front samler Ejendomsindsamlingen penge ind til opførelsen af skoler i flygtningslejre. Indsamlingen, som ifølge initiativtageren vil slå rekord i år, har bl.a. ejendomsselskabet Copenhagen Capital på listen over bidragsydere.

Nrep træder ind på tysk ejendomsmarked med milliarder i lommen

Nrep tager hul på sin ekspansion i Tyskland med et joint venture-samarbejde omkring boliger i bl.a. Berlin. Alt i alt vil man investere 500 mio. euro, og ejendomsdirektør peger på et udtalt behov for fleksible lejeboliger og moderne logistikbyggeri i det tyske.

NPV dømt i byretten for at vildlede – vil anke dom

Efter at have afvist Forbrugerombudsmandens kritik af arealopgørelser blev ejendomsudvikleren NPV politianmeldt. Tirsdag faldt der dom, som giver boligkøbere medhold. En millionbøde til både NPV og den tidligere svindeldømte mægler Paulun Bolig ankes til landsretten.

Torsdagens konkurser fra Statstidende

Hele 93 virksomheder inden for bl.a. ejendoms- entreprenør- og restaurationsbranchen optræder på dagens oversigt over konkurser. I et enkelt tilfælde er der tale om en ophævelse af et dekret. Listen leveres af Statstidende.

Dansk Erhverv opfordrer til dansk biotek-by

Kendall Square-bydelen i Cambridge ved Boston er hjemsted for mere end 250 medicinal- og biotekvirksomheder, alt sammen inden for 2,5 kvm. Står det til Dansk Erhverv, bør danske interessenter samle sig om at opføre en dansk pendant.

Både lejere og udlejere efterlyser mere digitale ejendomme

For at kunne minimere ressourceforbruget i driften af ejendomme skal data indsamles bedre. En ny rapport fra Ejendomdanmark og Rambøll viser, at både lejer og ejer har et fælles ønske herom, men kommunikationen mellem parterne har behov for et løft først.

1 - 25 af 10615

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier