EjendomsWatch

Investorer

2000 fonde kæmper for livet – ejendomme kan være deres redning

Op mod 2000 erhvervsdrivende fonde kan ikke leve op til deres formål. Årsagen er, at de er tvunget til at sætte det meste af formuen i obligationer uden afkast. Løsn op, så også ejendomme er en investringsmulighed, foreslår advokat. Professor er enig i behovet for et større manøvrerum.

NREP køber kontorejendom på Nørrebro for over 300 millioner

Arkitektfond sælger ejendom på 28.000 kvm i Det Mytologiske Kvarter på Ydre Nørrebro i København. "Det giver mening at afhænde udvalgte ejendomme," siger direktør. Ejendommen skal istandsættes for et endnu ukendt beløb, siger investeringschef i NREP til EjendomsWatch. (Opdateret.)

LLO: Andelsboliger bliver brugt som våben i paragraf 5-debat

Lejerorganisationen LLO kritiserer Ejendomdanmark for uberettiget at bruge andelsforeningerne i debatten om paragraf 5-renoveringer og kalder Ejendomdanmarks udtalelser for "en slet skjult kampagne for at bevare de gode afkast for de private udlejere."

Dansk-britisk ejendomsforvalter gør klar til opkøb og frasalg

Nectar Asset Management, der forvalter ejendomme for næsten 6 mia. kr. i flere lande, forhandler frasalg for op til en halv mia. kr. Om gevinsten skal genplaceres i Danmark, afhænger af, om Nectar kan finde gode investeringsmuligheder, og det er for tiden svært, siger ejer og direktør til EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier