EjendomsWatch

FSB bygger ungdomsboliger på Amager

Boligselskabet har netop løftet sløret for en række nye almene ungdomsboliger med udsigt over Amager Fælled. Projektet forventes færdigt om godt tre år.

Sådan kommer Artillerihuset til at se ud set fra Amager Fælledvej. | Foto: PR-illustration

Et stenkast fra IT Universitet og DR Byen opfører boligselskabet FSB 131 etværelses ungdomsboliger til unge studerende samt 6 små familieboliger med to rum. Den nye bygning er blevet navngivet Artillerihuset og bliver opført i tegl og glas.

Ungdomsboligerne får en størrelse på 37 kvm, mens familieboligerne bliver på 54 kvm. Begge boligtyper får desuden eget køkken og bad, men kan også benytte sig af fælleskøkkener på hver etage.

Med Artillerihuset kommer FSB nu oppe på 761 ungdomsboliger i København og på Frederiksberg. Byggeriet er planlagt til at starte i andet halvår af 2018 med forventet indflytning i 2020. Ifølge boligselskabet bliver den forventede husleje 3300-5350 kr.

Arkitekten bag er Henning Larsen Architects. Totalentreprenøren er endnu ikke udpeget, da man afventer et udbud.

FSB-formand vil undgå københavnsk rigmandsghetto

KAB bygger boliger i Herlev

Prisdumping forvrider konkurrencen i den almene boligsektor

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier