EjendomsWatch

FSB bygger ungdomsboliger på Amager

Boligselskabet har netop løftet sløret for en række nye almene ungdomsboliger med udsigt over Amager Fælled. Projektet forventes færdigt om godt tre år.

Sådan kommer Artillerihuset til at se ud set fra Amager Fælledvej.

Et stenkast fra IT Universitet og DR Byen opfører boligselskabet FSB 131 etværelses ungdomsboliger til unge studerende samt 6 små familieboliger med to rum. Den nye bygning er blevet navngivet Artillerihuset og bliver opført i tegl og glas.

Ungdomsboligerne får en størrelse på 37 kvm, mens familieboligerne bliver på 54 kvm. Begge boligtyper får desuden eget køkken og bad, men kan også benytte sig af fælleskøkkener på hver etage.

Med Artillerihuset kommer FSB nu oppe på 761 ungdomsboliger i København og på Frederiksberg. Byggeriet er planlagt til at starte i andet halvår af 2018 med forventet indflytning i 2020. Ifølge boligselskabet bliver den forventede husleje 3300-5350 kr.

Arkitekten bag er Henning Larsen Architects. Totalentreprenøren er endnu ikke udpeget, da man afventer et udbud.

FSB-formand vil undgå københavnsk rigmandsghetto

KAB bygger boliger i Herlev

Prisdumping forvrider konkurrencen i den almene boligsektor

Forsiden lige nu

Medie: Nødlidende andelsforening leder efter køber

Andelsboligforeningen Ringertoften i København med en gæld på 459 mio. kr. leder efter en køber til foreningens ejendom. Det viser salgsmateriale, som mediet Insidebusiness er kommet i besiddelse af. "Garvet kriseadvokat" er på sagen, lyder det.

Ineffektivitet koster milliarder i den almene boligsektor

Trods milliardgevinster ved at samle indkøb centralt vælger de fleste boligselskaber selv at købe ind og hyre håndværkere. Sektoren agerer umodent, mener konsulentfirma, som til dels bakkes op af sektorens fælles indkøbsenhed, Almenindkøb. Her møder man lokal uvilje mod at hente besparelser, hvilket der kan være lyssky grunde til, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier