EjendomsWatch

FSB finder sparekniven frem i jagten på millionbeløb

Den almene boligorganisation FSB skal spare et tocifret millionbeløb frem til 2020, og her er håbet, at det ikke vil komme til at påvirke huslejen. Men hvis det skal lykkes, skal beboerne give en hånd med, siger FSB's formand.

Foto: PR

Boligselskabet FSB, der administrerer godt 12.000 familie-, ungdoms- og ældreboliger i hovedstaden, har fået til opgave at spare 35 mio. kr. inden 2020. Det er et led i den samlede effektivisering for 1,5 mia. kr., som den almene sektor har aftalt med regeringen og kommunerne at skulle finde.

Ifølge FSB's formand Steen Søndergaard Thomsen skal pengene findes i en billigere ejendomsdrift, hvor beboerne skal hjælpe mere til for til gengæld at sikre, at huslejen holdes i ro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier