EjendomsWatch

Stor interesse for boliger på fabriksgrund i provinsen

Godt 150 mennesker dukkede op for at kigge på knap 45 nye boliger udenfor Horsens, hvor Domea står for halvdelen, og et lokalt investorkonsortium står for den anden halvdel, og seniorsegmentet var godt repræsenteret.

Der var stor interesse for Nørre Snedes nye almene og ejerlejligheder, hvor cirka 40 interesserede skrev sig op. | Foto: Ritzau/Arkiv

På den gamle maskinfabrik Nama i Nørre Snede, et stykke udenfor Horsens, skal der opføres både almene og ejerlejligheder — og det tiltrækker et mere erfarent segment.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Der skal opføres mellem 40-45 lejligheder, som skal stå klar til indflytning i 2020, og her skal halvdelen være almennyttige boliger opført af Domea. Den anden halvdel af de cirka 45 boliger skal være ejerlejligheder, som opføres af det lokale Nørre Snede Byinvest, hvor flere erhvervsfolk er gået sammen.

Hos Domea er den lokale afdelingsformand Kaare Graversen godt tilfreds med fremmødet på 150 mennesker, hvor avisen kan fortælle, at størstedelen er pensionister.

"Det lover godt, og det betyder, at vi kan danne os et billede af folks ønsker," siger han til avisen.

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier