EjendomsWatch

Almene boligselskaber parat til at effektivisere for 1,5 mia. kr.

Det er helt på sin plads, at den almene boligsektor skal effektivisere, siger Anders Rønnebro, adm. direktør i Arbejdernes Andels Boligforening i Aarhus. Hos Boligforeningen AAB i København peger man på et tiltrængt opgør med en tornerosesøvn i sektoren.

Foto: Ritzau Scanpix/Peter Hove Olesen

Den almene boligsektor er ikke effektiv nok, og derfor er det helt på sin plads, at regeringen, kommunerne og BL - Danmarks Almene Boliger - har besluttet en effektivisering for 1,5 mia. kr.

Det siger bl.a. Anders Rønnebro, adm. direktør i Arbejdernes Andels Boligforening i Aarhus, i et interview med EjendomsWatch. Fra navnesøsteren i København, Boligforeningen AAB, lyder omtrent samme toner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier