EjendomsWatch

Salling Group slap for krav om almene boliger i nyt storcenter

Byrådsflertal kræver almene boliger i kommende højhus på Frederiks Plads i Aarhus. For to år siden accepterede byrådet, at Salling Groups udvidelse af Storcenter Nord i byen bliver uden almene lejligheder.

Storcenter Nord i Aarhus, hvor en udvidelse fra ejeren Salling Group bliver uden almene boliger i modsætning til i et højhus som udvikleren Bricks vil bygge i byen. | Foto: Joachim Ladefoged / Jyllands-Posten

Detailhandelsgiganten Salling Group ville ikke ”kunne acceptere” boligforeningslejligheder i den kommende udvidelse af Storcenter Nord.

Og i februar 2020, da lokalplanforslaget for Storcenter Nord på Katrinebjerg var til endelig godkendelse i Aarhus Byråd, fik den fremlagte plan opbakning til at udvide Storcenter Nord med butikker, biograf og 250 nye boliger uden krav fra hverken politikerne og Aarhus Kommune om, at der også skulle være almene lejeboliger iblandt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier