EjendomsWatch

Boligselskab bygger 50 almene boliger i Gentofte

Gentofte Ejendomsselskab bygger en ny boligafdeling, der forventes klar til indflytning til august næste år.

"Vi står gerne til rådighed, når politikerne på rådhuset skal drøfte ny boligpolitik," udtalte Ole Lund Petersen, formand for Gentofte Ejendomsselskab, under grundstensnedsættelsen. | Foto: PR / KAB

Det almene boligselskab Gentofte Ejendomsselskab bygger en ny afdeling med 50 familieboliger på Palle Simonsens Vej i Gentofte. Det oplyser KAB, der administrerer boligselskabet.

Mosevang er navnet på den nye afdeling, der ligger over for den hidtil eneste boligafdeling, Mosegårdsparken. Mosevangen bliver en blanding af 1-rums boliger på 41 kvm, 2-rums boliger på 50 kvm og 3-6-rums boliger på mellem 82 kvm og 115 kvm.

"Jeg håber, der kan blive plads til endnu flere almene boliger i Gentofte Kommune. I det almene kan vi noget med at skabe trygge hjem til forskellige mennesker. Og vi står gerne til rådighed, når politikerne på rådhuset skal drøfte ny boligpolitik," udtalte Ole Lund Petersen, formand for Gentofte Ejendomsselskab, under grundstensnedsættelsen i juni ifølge KAB.

De nye boliger er tegnet af Tegnestuen Vandkunsten og opføres af BM Entreprenører. Boligerne forventes klar til indflytning omkring 1. august 2022.

AG Gruppen opfører over 100 almene boliger som del af privat byggeri 

Boligselskab foreslår lovændring for at få private udviklere til at bygge mere alment 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier