EjendomsWatch

Alment boligselskab skifter administrator

Højslev Boligselskab ved Skive siger farvel til Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg og lægger vægt på at kunne beholde sin identitet under vingerne af Domea.

Foto: Pexels

Boligadministratoren Domea, der har 80 almene boligselskaber og kommuner som kunde, får endnu et selskab ombord. Det sker, når Højslev Boligselskab ved Skive fra nytår siger farvel til Boligselskabet Sct. Jørgen, meddeler Domea.

"Udsigten til at blive en del af et stærkt fællesskab – med alle de fordele det vil give os – samtidig med, at vi fortsat har mulighed for at bevare vores egen identitet som boligselskab og vores måde at gøre tingene på, har været medvirkende til vores beslutning," udtaler selskabets formand Svend Aage Madsen.

Højslev Boligselskab er stiftet i 1947 og har i dag fem boligafdelinger med 137 almene lejemål, der fra nytår bliver en del af de 60.000, som Domea i forvejen administrerer.

Almen boligforening debuterer i Køge som del af markant byudvikling

Nordens største kollegie skal renoveres for over en kvart milliard

Minister vil handle – kommuners tilsyn med boligforeninger halter 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier