EjendomsWatch

Boligforening siger farvel til sin direktør gennem syv år

Brabrand Boligforening, der har været i vælten omkring nyt hovedsæde og løn til tidligere direktør, tager afsked med sin nuværende direktør. Han erklærer sig stolt.

"Jeg har fundet, at det er en passende anledning til at give stafetten videre," siger Keld Laursen, afgående direktør i Brabrand Boligforening. | Foto: Cecilie Smetana

Keld Laursen er med udgangen af september fortid i spidsen for Brabrand Boligforening, der er blandt de største almene boligforeninger i Aarhus.

Ifølge en meddelelse fra foreningen har han valgt at fratræde, da han finder tiden rigtig til at give stafetten videre.

"Det har været et stort privilegium at få lov til at bidrage til de resultater, vi har opnået i Gellerup og Toveshøj. Det er lykkedes at gennemføre store og gennemgribende forandringer i den nye bydel on time, on budget, og vi har samtidig en meget velfungerende boligsocial helhedsplan og en bydel i fremgang," udtaler Laursen i meddelelsen.

For nylig indgik Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening en aftale om en ny helhedsplan til i alt 1,3 mia. kr. med omfattende nedrivninger og renovering af 600 lejligheder i Gellerupparken.

"Jeg overtog i 2013 en stor og visionær plan, som nu er realiseret. I år har jeg været med til at forhandle en ny plan, som skal gennemføres i de næste 8-10 år, og jeg har fundet, at det er en passende anledning til at give stafetten videre," fortsætter Keld Laursen.

Fra hans formand, Keld Albrechtsen, lyder der kun rosende ord:

"Keld Laursen har været vores direktør i en periode med store udfordringer og modsatrettede ønsker fra mange sider. Det har han klaret flot, med en sjælden evne til at finde løsninger på tilsyneladende uløselige problemer."

"Vi er en boligforening, som af myndighederne er blevet pålagt under vanskelige forhold at gennemføre omfattende forandringer i vores kvarterer, effektiviseringer i vores afdelinger, forstærket boligsocial indsats osv. – alt sammen ting, som finder sted under brydning af mange forskellige og modsatrettede holdninger. Derfor er vores direktør pr. definition placeret på øretævernes holdeplads," udtaler Keld Albrechtsen.

Efter svindelsag: Sådan skal tilsyn med aarhusianske boligforeninger styrkes

Mulig svindelsag får boligdirektører til at tjekke om der er styr på sikkerheden

Boligforening byggede hovedkontor til 63 mio. kr. uden grønt lys fra kommunen

Boligboss fik 5,6 mio. kr. efter fyring: "Jeg har ikke haft spor dårlig samvittighed" 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier