EjendomsWatch

Advokatundersøgelse skal kulegrave muligt underslæb i jysk boligforening

Kromann Reumert skal undersøge, om der er flere forhold i Østjysk Bolig, der skal anmeldes i sag om muligt underslæb i den aarhusianske boligforening.

Allan Søstrøm, direktør i Østjysk Bolig, er blevet politianmeldt for underslæb for 370.000 kr. Foto: Charlotte De La Fuente/Ritzau Scanpix

Aarhus Kommune har bedt advokatfirmaet Kromann Reumert om at kigge nærmere på Østjysk Bolig, hvor direktør Allan Søstrøm tidligere på måneden blev politianmeldt for underslæb. Det skriver Jyllands-Posten.

En intern revisionsrapport fra EY har vist, at direktøren kan have modtaget ydelser for i alt 370.000 kr., men det er ikke lykkedes at komme til bunds i mistænkelige regnskabsmæssige forhold. Dette undersøges nu nærmere.

"Det kunne meget vel være, at de konkrete forhold om muligt underslæb for 370.000 kr. bliver genstand for en politimæssig efterforskning, mens det er op til tilsynet at undersøge, om der findes flere forhold, som skal anmeldes," siger Bente Lykke Sørensen, bystrategisk chef i Aarhus Kommunes afdeling Miljø og Teknik, til Jyllands-Posten.

Politianmeldelse får boligforening til at finde midlertidig direktør hos Lejerbo

Kommune efterlyser whistleblower i sag om underslæb

Rystet formand om politianmeldelse: "Vi skal helt til bunds i denne her sag"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier