EjendomsWatch

Boligselskabet Civica bygger 43 nye boliger i Odense

Boligerne er i særdeleshed målrettet børnefamilier, mens enkelte boliger bliver indrettet som tilgængelighedsboliger. Vejle-entreprenør skal bygge.

Visualisering af de almene boliger i boligafdelingen Dalstrøget. | Foto: PR / Civica

Det almene boligselskab Civica bygger 43 almene boliger på Bellinge Fælled i udkanten af Odense, oplyser Civica i en pressemeddelelse.

De 43 boliger bliver en del af boligafdelingen Dalstrøget, som ifølge boligselskabet bliver et "moderne, børnevenligt boligområde beliggende i et naturskønt område".

"I Civica forestiller vi os, at vores boliger på Dalstrøget bliver attraktive for børnefamilier, men også for aktive seniorer har måske også brug for lidt mere plads. Vi sørger for, at nogle enkelte boliger er tilgængelighedsboliger," udtaler Jens Pilholm, direktør i Civica, i meddelelsen.

Boligerne skal bæredygtighedscertificeres ud fra DGNB-standarden i kategorien guld, og byggeriet kommer foruden boligerne til at omfatte et overdækket fællesområde med bl.a. køkken og væksthus.

Holdet, der skal stå for opførelsen med Civica som bygherre, er STB Byg fra Vejle, Oluf Jørgensen, rådgivende arkitekter og Kullegaard Arkitekter. Boligerne forventes at stå klar til indflytning i marts 2022.

Ifølge udbudsmaterialet er den anslåede værdi af kontrakten 58,6 mio. kr. ekskl. moms.

STB Byg blev i april prækvalificeret til at bygge et seniorbofællesskab i Bellinge, hvor Arbejdernes Boligselskab i Odense er bygherre.

Direktør i almen organisation stopper efter otte måneder: "Ikke den rigtige profil"

Almene boliger i Middelfart skal transformeres for 82 mio. kr.

Treenighed vinder renoveringsprojekt på Fyn

400 almene boliger på Fyn skal rives ned 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier