EjendomsWatch

Danske Bank yder sit første grønne lån til den almene boligsektor

Det første grønne lån til den almene boligsektor fra Danske Banks side er blevet til virkelighed. Fynsk boligselskab har valgt grøn finansiering.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Danske Bank har ydet sit første grønne lån til den almene boligsektor. Lånet er på en halv mia. kr. og er gået til Boligselskabet Sydfyn, som skal opføre fire almene boligbebyggelser i Svendborg, som kommer til at rumme 280 familieboliger.

"Vi er meget glade for, at Boligselskabet Sydfyn har valgt også at tænke grøn finansiering ind i forhold til de nye byggerier. Boligerne i Svendborg opføres med et stort fokus på klima og bæredygtighed og lever op til de krav, der stilles til grøn finansiering," siger direktør for Storkunder Ejendomme Bjarne Jørgensen fra Danske Bank.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier