EjendomsWatch

Frederiksberg Hospital skal rumme 25 procent billige boliger og urban farming

Der skal være billige boliger på den store hospitalsgrund på Frederiksberg, men de skal ikke nødvendigvis være almene. Politikerne hilser private boligudvikleres koncepter velkommen. Lejen må bare ikke overstige den på en ny almen bolig.

Frederiksberg hospital skal lukke i 2021 - og dermed er der plads til nye boliger og nye visioner for byrummet i Danmarks tættest befolkede kommune. Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen (K), Jan E. Jørgensen og Thyge Enevoldsen er på tur i området i juni 2019, og fortæller hvad de er blevet enige om. | Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt / STF

Som led i en ny boligpolitik på Frederiksberg Kommune har samtlige partier besluttet, at der skal være 25 pct. billige boliger på Frederiksberg Hospitalsgrund.

Grunden rummer hele 150.000 kvm, og siden 2018 har der været afholdt alt fra ide-workshops til temavandringer og høring for at få ideer fra borgerne til, hvad der skal være på grunden, når hospitalet flytter i 2023.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier