EjendomsWatch

Lokal boligforening sætter fokus på almene boligers identitet

Den almene boligforening i Silkeborg kigger indad i ny kampagne. Beboerne har været bekymrede for at miste identitet af især én bestemt årsag, siger direktør Flemming Jensen til EjendomsWatch.

Det røde skab i videoen danner rammerne om det "fællesskab", man er en del af hos AAB Silkeborg, lyder det. | Foto: AAB Silkeborg

Med en effektiviseringsproces af den almene boligsektor, der har varet i flere år, har man i Silkeborg trængt til, at den lokale almene boligforening skulle finde sig selv.

Derfor har AAB Silkeborg lanceret en kampagne, som kan minde beboere i foreningen og resten af omverdenen om, hvad boligforeninger også kan.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier