EjendomsWatch

Bittert Bo Vita-opgør spidser til: Formand vil fjerne folk bag mistillidsvotum

Diskussion om honorar er centralt i den strid, der har sprængt bestyrelsen i Bo-Vita, det tidligere Lejerbo København. Formand Jan Hyttel og hans støtter svarer igen med et mistillidsvotum mod de modstandere i bestyrelsen, som forsøger at vælte ham af posten.

Bestyrelsesmedlem i Bo-Vita, Ole Markussen, er blevet mødt af et mistillidsvotum - efter at bestyrelsesformand Jan Hyttel er blevet mødt af et mistillidsvotum fra et flertal i bestyrelsen. | Foto: PR/Bo-Vita

Mandag aften blev der på et ekstraordinært møde i det almene boligselskab Bo-Vitas bestyrelse rejst ikke blot ét mistillidsvotum, men to.

Det ene mod formanden, Jan Hyttel, og det andet mod tre bestyrelsesmedlemmer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier