EjendomsWatch

Almene boligselskaber vil tættere på de private penge

MIPIM 2019: Selvom offentlige penge er helt centrale for de almene boligselskaber, tager AAB i København og Himmerland Boligforening afsted til ejendomsmessen Mipim i år med ambition om at udvide netværket blandt private investorer. I Aalborg er den almene boligsektor med i markedsføringen af byen.

Christian Høgsbro, direktør i Boligforeningen AAB, skal igen i år på Mipim for at danne sig et større netværk. | Foto: Sacha Sennov

Ejendomsmessen Mipim i Cannes er et sted, hvor der virkelig er mulig for at skabe kontakter. Nærmest hele branchen er samlet til samme begivenhed. Det har de to almene boligforeningen AAB i København og Himmerland Boligforening i Aalborg tænkt sig at udnytte.

"Mine forventninger er lidt det samme som sidste år. Det er, at jeg skal derned og netværke og høre, hvad der rører sig i branchen. Det er hovedfokus," siger Christian Høgsbro, direktør i Boligforeningen AAB til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier