EjendomsWatch

Boligselskabet Sjælland bruger 3 mia. kr. på modernisering

Roskildes lokale boligselskab skal i de kommende år gennemføre renoveringsprojekter, hvor man selv vil styre arbejdet.

Boligselskabet Sjælland vil foruden moderniseringerne opføre mindst 250 træboliger. Foto: PR.

Boligselskabet Sjælland, der er Roskildes lokale boligselskab og har over 8000 lejligheder i byen, skal bruge 3 mia. kr. på renoveringer i løbet af de kommende år.

Det skriver Roskilde Avis.

Der skal både gennemføres nybyggeri og ombygning i Trekroner, Viby, Hvalsø og en række steder i Roskilde, og Boligselskabet Sjælland vil selv stå for byggeledelsen.

"Vore beboere har jo præcis de samme ønsker som alle andre. Nemlig at deres hjem er up to date og et godt sted at bo. Derfor bygger og forbedrer vi over hele området," siger Per Bro, byggechef i Boligselskabet Sjælland, til avisen.

Boligselskabet Sjælland vil have hele processen for byggeri og renovering til at foregå i øjenhøjde med beboerne, og det er vigtigt, der er en dialog, fremgår det.

De nye typer opgaver betyder, at Boligselskabet Sjælland, der i dag har omkring 20 medarbejdere, får brug for flere professionelle folk, der har mod på borgernære byggeprojekter.

Boligselskabet Sjælland oplyste i juli 2018, at det vil opføre mindst 250 træboliger over de kommende år med en samlet anlægssum på 500 mio. kr.

120 nye boliger på vej i Roskilde

Boligselskab går all in på træhuse – vil bygge for 500 mio. kr.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier