EjendomsWatch

Himmerland Boligforening indgår rammeaftale på en halv milliard

Boligforeningen indgår en rammeaftale med seks samarbejdspartnere, der skal hjælpe med teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med nybyggerier og renoveringsopgaver.

Ole Nielsen, direktør for Himmerland Boligforening. | Foto: PR.

Byggeri for over en halv milliard skal falde ind under en ny rammeaftale, som Himmerland Boligforening i denne uge indgår med seks samarbejdspartnere.

Det oplyser den almene boligforening i en pressemeddelelse.

"Det drejer sig om de kommende fire års tekniske rådgivning og bistand i forbindelse med vores nybyggerier og renoveringsopgaver, hvor det ikke er urealistisk at imødese samlede arbejder i et omfang på den pæne side af 500 mio. kr.," siger Ole Nielsen, direktør for Himmerland Boligforening, i meddelelsen.

C.F. Møller, Link Arkitektur og Norconsult - KAAI samt Cowi, Moe og Brix & Kamp er de seks samarbejdspartnere, Himmerland Boligforening har udvalgt til rammeaftalen.

Det oplyser Himmerland Boligforening, der hovedsageligt har været på udkig efter samarbejdspartnere, der kan påtage sig opgaven som totalrådgiver, i forbindelse med indgåelsen af rammeaftalen frem til 2023.

Boligforeningen forventer dog også, at der vil være enkelte rene arkitekt- eller ingeniøropgaver under aftalen.

"I forbindelse med de arbejder, vi nærmer os afslutningen af i det østlige Aalborg, har vi haft et stærkt fokus på, at vores beboere også ved renovering og nybyggeri får mere for pengene. Det er den samme tankegang, vi har, når vi går i gang med de nye opgaver, hvor vi atter vil være en af regionens absolut største bygherrer," siger Ole Nielsen.

Han oplyser, at Himmerland Boligforening over de seneste 10 år har investeret omkring fem gange så meget som summen på den nye rammeaftale.

Den nye aftale indeholder opgaver i både det østlige Aalborg, den centrale del af byen, Vestbyen og nye bydele i kommunen, hvor boligselskabet ikke hidtil har haft byggerier.

"Visse steder i landet har nok bygget lige rigeligt de seneste år"

132 senior- og ungdomsboliger på vej i nedlagt spritfabrik

Mere end 8 ud af 10 nye boliger i Aalborg er lejeboliger

Et miks af leje- og ejerboliger giver balance

Almen aktør ser stort behov for seniorboliger i Aalborg 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier