EjendomsWatch

Alment boligselskab bygger for første gang i 10 år

Vordingborg Boligselskab bygger for første gang i 10 år nye almene boliger, efter selskabet har indgået en købsaftale med kommunen.

Vordingborg Boligselskab bygger nyt. | Foto: Colourbox.

Vordingborg får 34 nye almene boilger med tilhørende fælleshus. Det sker, efter en købsaftale er faldet på plads mellem bygherren Vordingborg Boligselskab og Vordingborg Kommune, der gør det muligt for boligselskabet at bygge nyt for første gang i 10 år.

Det skriver Sjællandske.

Området, som Vordingborg Boligselskab skal bygge på, er ca. 3100 kvm, men der er stadigvæk plads til flere boliger.

"Nu går vi forrest, men jeg håber meget på, at der er andre private investorer, der også vil melde sig på banen, så vi kan bygge samtidig. Det bliver en udfordring for vores kommende beboere, hvis resten af byggeriet først går i gang, når de er flyttet ind," siger Jens Hartmann, direktør i Vordingborg Boligselskab, til avisen.

Boligerne skal opføres i den sydøstlige del af Antonibakken i Vordingborg, og den samlede anskaffelsessum er sat til 61,4 mio. kr., fremgår det.

Vordingborg Kommune selv skyder i første omgang ca. 6,1 mio. kr. i projektet som grundkapital. Dertil kommer den kommunale garati for det kommende realkreditlån, som forventes at ligge et sted mellem 17 og 28 mio. kr.

De almene boliger er målrettet beboere med over 50 år på bagen, hvoraf de første forventes at kunne flytte ind i sensommeren 2020.

Der skal bygges tre boliger med to værelser, mens resten får tre værelser, og størelsen kommer til at variere fra 73 til 96 kvm, skriver Sjællandske Næstved.

Boligselskab går all in på træhuse – vil bygge for 500 mio. kr.

Domea.dk beholder formand i endnu en periode

KAB skal udvikle nyt koncept for seniorboliger

Formand går i utide hos almen boligadministrator 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier