Rådhusgrund forvandles til nyt boligområde

Det gamle rådhus i Ejby på Vestfyn skal omdannes til lejeboliger. Byggeriet af 42 et-plans rækkehuse er i gang og ventes afsluttet i 2020.
Det gamle rådhus i Ejby i Middelfart Kommune på Vestfyn skal forvandles til et boligområde med over 40 rækkehuse. | Foto: PR-visualisering
Det gamle rådhus i Ejby i Middelfart Kommune på Vestfyn skal forvandles til et boligområde med over 40 rækkehuse. | Foto: PR-visualisering

42 nye lejeboliger skyder inden for de næste to år op på rådhusgrunden i Ejby på Vestfyn.

Det oplyser Boligkontoret Danmark, som administrerer omkring 26.000 almene boliger på vegne af 58 boligorganisationer over hele landet, på sin hjemmeside.

Det er Boligforeningen Lillebælt – en af Boligkontoret Danmarks medlemmer – der opfører 42 nye et-plans rækkehuse, som skal være klar til indflytning i marts 2020.

"Vi er rigtig glade for at kunne udvide vores udbud af boliger til glæde for vores medlemmer af boligforeningen og samtidig støtte op om en vigtig udvikling i Ejby," udtaler formand for Boligforeningen Lillebælt, Alex Gren.

Boligforeningen råder over 1174 boliger i Middelfart Kommune, og de nye boliger på den gamle rådhusgrund i Ejby bliver på mellem 75 og 95 kvm med egen terrasse samt grønne fællesarealer.

En del af det gamle rådhus bliver bevaret og vil fungere som fælleshus i det nye boligområde.

"Udgangspunktet var at bibeholde så meget af det gamle rådhus som muligt. Vi ville gerne have bevaret noget mere, men det kunne ikke lade sig gøre af hensyn til indretningen af de kommende boliger," lyder det fra Alex Gren.

Boligkontoret Danmark skifter formand efter 16 år

Boligkontoret Danmark har effektiviseret for 35 mio. kr. siden 2014

Boligkontoret Danmark skal tøjle en dyrere administration 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også