Domea har fundet investor til nybyggeri af 92 boliger

Nu spirer optimismen for alvor omkring et voldsomt forsinket byggeprojekt ved Klostergården i Kolding. Her skulle 92 boliger centralt i den sydøstjyske by oprindeligt have stået klar i 2017. Nu er en løsning på vej, så byggeriet kan komme i gang i begyndelsen af næste år.
Domea.dk står også bag Bataljonen i Ringsted, som der ses en PR-visualisering af her. | Foto: PR
Domea.dk står også bag Bataljonen i Ringsted, som der ses en PR-visualisering af her. | Foto: PR

Efter flere års søgen har den almene boligadministrator Domea.dk formentlig fået fat i de private investorer, der skal fjerne den sidste knast, inden byggeriet af 92 boliger centralt i Kolding kan komme i gang.

Det skriver Jydskevestkysten.

I starten af næste år regner boligselskabet benhårdt med endelig at gå i gang med nedrivingen af Klostergården midt i den sydøstjyske by, der skal bane vej for 92 almennyttige og moderne boliger.

Processen er trukket ud, fordi Domea.dk som alment boligselskab ikke må eje en offentligt tilgængelig parkeringskælder, som Kolding Kommune har forlangt at få opført i forbindelse med nybyggeriet.

Nu skulle Domea.dk, der købte Klostergården af Kolding Kommune i 2014, dog omsider have fået fat i "meget sandsynlige" private investorer, der kan finansiere p-kælderen.

"Lige nu er vi i den situation, at vi har en hensigtserklæring fra én, som gerne vil investere i projektet, og derudover har yderligere en investor vist sin oprigtige interesse. Nu arbejder vi benhårdt på at få en endelig aftale. Jeg har ikke været så optimistisk før, som jeg er nu," siger projektchef Louise Prahm fra Domea.dk til avisen.

Oven i hatten kan Domea.dk glæde sig over, at et flertal i Kolding Byråd tirsdag aften sagde ja til at give boligselskabet en fristforlængelse på et halvt år til at få byggeriet sat i gang.

Den nye deadline for den almene boligadministrator er derfor nu 28. februar 2019.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også