EjendomsWatch

Almene boliger

Arkitekt: Byen går rabundus, når det er 23-årige ejendomsmæglere, der bestemmer

FOLKEMØDE: Det er Home og Danbolig, som bestemmer, hvordan boligbyggeriet i de danske byer kommer til at se ud, lød det fra partner i arkitektfirmaet Henning Larsen i en af Folkemødets debatter. Her diskuterede branchen, om bygherrerne har glemt skønheden i jagten på afkast. Jens Kramer Mikkelsen er enig i, at der bygges for ensartet.

Realdania-direktør: Vi vil støtte nyt FN-byggeri i Danmark med en halv milliard

FOLKEMØDE: Der mangler kun de sidste 300 mio. kr. ud af de samlede ca. 1,6 mia. kr., det vil koste at finansiere det storstilede FN-museum, UN Live, der har været på tegnebrættet i København i flere år. Realdanias direktør tror på, at resten af pengene kommer i år, siger han til EjendomsWatch. Stor interesse fra danske fonde og virksomheder giver ham håb.

Ny direktør på plads i By & Havn

Jens Kramer Mikkelsens afløser er fundet. Det bliver Realdanias filantropidirektør, som skal udfylde de store sko, den tidligere socialdemokrat efterlader. Hun tiltræder 20. august.

Aarhus er Østjyllands vækstmagnet

I 2017 var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad, og siden har Danmarks næststørste by oplevet en øget interesse fra blandt andre udenlandske ejendomsinvestorer.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier