EjendomsWatch

Almene boliger

Administrator efter brud mellem Nordicom og Lea: "Det er lidt af en bordbombe"

Lea Ejendomspartner har pludselig afbrudt samarbejdet med børsnoterede Park Street Nordicom om at forvalte en portefølje på 2 mia. kr. For mange vrede lejere var forklaringen. Hos konkurrenten Cobblestone er man overrasket og peger på, at den aktuelle uro mellem amerikanske Blackstone og dennes danske samarbejdspartner ligeledes giver stof til omtanke. Vigtigt med samme værdier, siger Deas-topchef.

Husker du januar? Konsolideringen i rådgiverbranchen tog fart

ÅRET DER GIK: EjendsomsWatch har været en tur i arkiverne og bringer her højdepunkterne fra årets første måned i den danske ejendomsbranche, der blandt andet bød på konsolidering blandt rådgiverne, fyringer i stor entreprenørkoncern, projekter en masse i Aarhus og advokathuse, der satsede på fast ejendom.

Casa skal renovere 232 boliger i Aarhus

Boligforeningen Ringgården i Aarhus har valgt et hold med Casa i front til renoveringen af 232 almene boliger i Aarhus V. Med til opgaven hører etableringen af 93 nye tagboliger.

Fem almene boligselskaber går sammen og sparer penge

Fem fynske boligselskaber vil slå sig sammen for bedre at kunne leve op til effektiviseringskrav og blive en mere attraktiv samarbejdspartner. "Jeg er bekendt med, at andre kolleger i Domea.dk arbejder med det samme," siger kundechefen på Nord- og Vestfyn til EjendomsWatch.

Boligbyggeriet i hovedstaden står foran nedtur

En ny analyse fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) viser, at 64 pct. af ingeniørvirksomhederne i Østdanmark forventer en nedgang i antallet af byggeordrer de kommende seks måneder.

KAB om ghettopakken: "Det er den forkerte medicin, I ordinerer"

Direktøren for KAB kritiserer politikerne for ikke at lytte til fagkundskaben, efter ghettopakken blev vedtaget torsdag. Han frygter, at pakken ikke vil løse problemerne med kriminalitet, dårlig adfærd og lavt uddannelsesniveau, men blot medvirker til at miste nogle fra radarbilledet.

Private investorer tror ikke på ghettoplanen

Regeringen regner med de private investorer for at gøre landets såkaldte ghettoområder mere attraktive, men de er tilbageholdende med deres investeringer. De tror ikke på, at de kan tjenes hjem igen, lyder det.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier