EjendomsWatch

Almene boliger

AAB omdanner psykiatrisk hospital til boliger

Den almene boligorganisation AAB har modtaget nøglerne til det gamle psykiatriske hospital i Risskov i det nordlige Aarhus, hvor der skal indrettes 220 almene familieboliger. Projektet bliver en del af Bindesbøll Byen.

Stifter af lejeportal efterlyser mere moderne lejelov

Folk bor til leje i længere tid, og bofællesskaber bliver en mere populær boform blandt andet fordi flere arbejder freelance og stifter familie senere i livet. Men lejeloven tager i dag ikke højde for den dynamiske boform, siger adm. direktør for Findroommate.dk.

Der er rift om nye Gellerup-lejligheder

180 potentielle lejere mødte op til åbent hus for 17 nye lejligheder i Gellerup ved Aarhus – en bydel, som ellers har figureret på ghettolisten i en længere periode. "Vi er vildt glade for at se, at der er tillid til, at Gellerup udvikler sig," siger direktør for Brabrand Boligforening.

Kammeradvokaten bejler målrettet til den almene boligsektor

Det er to forskellige verdener, når almene boligselskaber og private udviklere skal arbejde sammen, og det kan give irritationer. Det har blandt andet givet anledning til stigende efterspørgsel på juridisk rådgivning i den almene sektor, siger Kammeradvokaten i et interview med EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier