EjendomsWatch

Almene boliger

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Pensionskasse investerer 350 mio. kr. i Aarhus-bydelen Gellerup

En af landets største pensionskasser kaster sig over boligbyggeri i Gellerup, som er ved at smide sit rygte som en belastet bydel fra sig. Boligforenings grundsalg giver mulighed for at optimere almene boligblokke yderligere, fortæller parterne til EjendomsWatch.

Verdens største ejendomsmesse får nyt dansk setup

Copenhagen Capacity har i en årrække stået for den danske stand på verdens største ejendoms- og investormesse, Mipim. Nu overtager Byggesocietetet ansvaret. Der skal skrues gevaldigt op for både de private og kommunale aktiviteter, ikke kun på selve messen, men hele året, siger landsformand til EjendomsWatch.

Kolding oplever alment boligboom

Det er piblet frem med almennyttige boliger i Kolding i de sidste fire år i en bevidst politisk strategi for at sikre et bredt udbud af boliger og dermed flere tilflyttere. Borgmester ønsker stadig flere, men håber også på private boligprojekter.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier