EjendomsWatch

Du er logget ind via din virksomhed

Alment byggeri

Udsigt til renoveringer for milliardbeløb vækker begejstring

At der på Christiansborg tegner sig et politisk flertal bag at lade Landsbyggefonden igangsætte renoveringsprojekter for milliarder vækker begejstring hos Dansk Erhverv og Tekniq Arbejsgiverne. Nu mangler regeringen bare at give grønt lys, lyder opfordringen.

Nyt byggepanel skal holde byggeriet i gang under coronakrisen

BL - Danmarks Almene Boliger har sammen med Dansk Byggeri, BAT Kartellet, Danske Arkitektvirksomheder, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Dansk Erhverv, Bygherreforeningen og Landsbyggefonden oprettet Det Rådgivende Byggepanel for almene boligorganisationer.

Klumme: Polariseringen på det danske boligmarked fortsætter

Seniorgenerationen på boligmarkedet, de over 50-årige, er dem, der virkelig har profiteret af de vedvarende prisstigninger, skriver valuar og ejendomsmægler Lars Wismann i denne klumme. For yngre, der vil etablere sig, bliver det i stigende grad nødvendigt med hjælp fra mors og fars fede friværdi, lyder det.

Tilfreds DI-chef – corona er ikke force majeure

Regeringens coronarestriktioner betyder ikke, at offentlige myndigheder er forhindret i at betale for varer og tjenesteydelser til private virksomheder, slår Økonomistyrelsen fast. Det vækker lettelse i dansk erhvervsliv.

Fælles front ønsker Landsbyggefonden bragt i spil i kampen mod corona

BL, Dansk Byggeri, Danske Arkitektvirksomheder, Dansk Erhverv, BAT-kartellet, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Fagbevægelsens Hovedorganisation foreslår, at Landsbyggefondens store pengetank skal hjælpe med at igangsætte renoveringer af almene boliger, skriver Politiken Byrum.

Almene boligselskaber vil hjælpe byggebranchen gennem coronakrisen

Flere almene aktører har i disse dage fokus på, hvordan de kan hjælpe med at holde gang i dansk erhvervsliv. "Det er i vores interesse, at håndværkerne stadigvæk er der i morgen," siger direktør for Boligselskabet Sjælland til EjendomsWatch. Også i Aalborg og København hjælper man.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier