EjendomsWatch

Almene boliger

Statsrevisorer efterlyser lavere omkostninger til udbud

Omkostninger på udbudsmateriale og ved gennemførelse af indkøb skal minimeres, mener statsrevisorerne. DI opfordrer til, at omkostningerne til at gennemføre udbud højst må udgøre 10 pct. af kontraktsummen. Den almene boligsektor er underlagt krav om udbud.

Flertal i bestyrelse vil kulegrave formandshonorar i Bo-Vita

Formanden for den københavnske boligforening Bo-Vita tvinges nu til at fremlægge sine bilag, da et bestyrelsesflertal finder hans løn problematisk. Formanden afviser og peger på, at regnskabet allerede går gennem revisorer. Flertallet vil også hindre, at formanden har privatøkonomisk interesse i at igangsætte byggeprojekter.

Klumme: Flere almene boliger styrker København som by

Læg den gamle skyttegravskrig mellem private investorer og almene bygherrer i graven. København har brug for flere almene boliger, så også personer med lavere indkomster kan bo i byen. Og der er stadig plads til privat udlejningsbyggeri, lyder det i denne klumme.

Stolen vakler under magtfuld formand for alment boligselskab

Uroen i det københavnske boligselskab Bo-Vita, det tidligere Lejerbo København, spreder sig. Et flertal i bestyrelsen vil rejse et mistillidsvotum mod formanden, Jan Hyttel. Samtidig er et andet bestyrelsesmedlem, der også er Socialdemokratiets næstformand i København, smidt ud af Bo-Vitas bestyrelse.

Almen boligforening beskyldes for at tilsidesætte demokratiet

Beboerformand i Mjølnerparken i København er rasende. Han mener, at boligforeningen Bo-Vita har forsøgt at omgå de demokratiske spilleregler, da beslutningen om at sælge 260 beboeres hjem blev taget. Bo-Vita-formand Jan Hyttel afviser anklagerne. Nu skal borgmester tage stilling til sagen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier