EjendomsWatch

Alment byggeri

Klumme: Danskerne vil ikke betale andres husleje

En Epinion-undersøgelse fra Ejendomdanmark viser, at danskerne slet ikke er parate til at betale den pris, der risikerer at følge med regeringens kommende ændring af boligreguleringsloven, siger adm. direktør Jannick Nytoft i denne klumme.

Værdierne på Grønttorvet lever videre i Holbæk

FB Gruppen og PKA's nye bydel Holbæk Have bliver inspireret af Grønttorvet i Valby. Områderne kommer ikke til at være identiske af udseende, men tankerne bag om bæredygtighed, samvær og fællesskab vil gå igen i Holbæks største udviklingsprojekt til dato.

Nyt panel skal sikre billige boliger i København

Panelet dækker med medlemmer som Michael Demsitz fra Boligkontoret Danmark, Dorthe Keis fra Arkitema Architects, Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen og stadsarkitekt Camilla van Deurs både den almene sektor, forskningsmiljøet, rådgivere, bygherrer og ejendomsudviklere.

Boligminister bebuder tiltag til mere bæredygtigt byggeri

Interessen for at bygge bæredygtigt i Danmark er stor, bare ikke når det gælder boligbyggeri. Det skal der laves om på. Nu skal Christiansborg på banen, mener man i organisationen Green Building Council Denmark. Regeringen er ifølge boligminister Kaare Dybvad på vej med nye tiltag.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier