EjendomsWatch

Export jp epn

Svensk partner overtager kontrollen med Newsec Advisory

Erhvervsmægleren, der hidtil har været ejet med en tredjedel af svenske Newsec, har nu overdraget aktiemajoriteten. Det styrker os i vores fremtidige, mere offensive strategi, siger direktør og partner til EjendomsWatch. Nyt regnskab er dog en skuffelse for selskabet.

Flertal i bestyrelse vil kulegrave formandshonorar i Bo-Vita

Formanden for den københavnske boligforening Bo-Vita tvinges nu til at fremlægge sine bilag, da et bestyrelsesflertal finder hans løn problematisk. Formanden afviser og peger på, at regnskabet allerede går gennem revisorer. Flertallet vil også hindre, at formanden har privatøkonomisk interesse i at igangsætte byggeprojekter.

Mikael Goldschmidt: "Jeg har verdens bedste job"

Ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt sikrede i 2016 den ledelsesmæssige arvefølge i sit imperium, men foreløbig bliver han ved i spidsen, siger han til EjendomsWatch efter et år med tab i detailkæden Imerco og på sit hotel i Nordsjælland. De nuværende priser i København bremser nye opkøb, så energien bruges på 1350 boliger i Hillerød.

Poul Erik Bech venter flad udvikling i år – opgiver udlandseventyr

Mæglerkoncernen EDC Poul Erik Bech leverer et 2018 med beskeden vækst i omsætningen og lukker nu ned i udlandet. Boligmarkedet har været svært i årets løb, mens erhvervsejendomme har leveret godt, siger grundlægger Poul Erik Bech i et interview med EjendomsWatch. 2019 er begyndt godt, lyder det.

Danbolig Erhverv opruster og vil dække hele landet

Der er en oprustning i gang hos Danbolig Erhverv. Mæglerkæden søger indehavere i fire byer, hvoraf to er nyt territorium. Vi skal være til stede i hele landet, fortæller adm. direktør til EjendomsWatch. Han afviser, at markedet er på vej i bakgear.

Stolen vakler under magtfuld formand for alment boligselskab

Uroen i det københavnske boligselskab Bo-Vita, det tidligere Lejerbo København, spreder sig. Et flertal i bestyrelsen vil rejse et mistillidsvotum mod formanden, Jan Hyttel. Samtidig er et andet bestyrelsesmedlem, der også er Socialdemokratiets næstformand i København, smidt ud af Bo-Vitas bestyrelse.

Almen boligforening beskyldes for at tilsidesætte demokratiet

Beboerformand i Mjølnerparken i København er rasende. Han mener, at boligforeningen Bo-Vita har forsøgt at omgå de demokratiske spilleregler, da beslutningen om at sælge 260 beboeres hjem blev taget. Bo-Vita-formand Jan Hyttel afviser anklagerne. Nu skal borgmester tage stilling til sagen.

Ny Frederiksberg-borgmester siger nej til flere Blackstone-handler

Kommunens beslutning om at afblæse et salg af 15 ejendomme med omkring 700 lejemål er et klart signal om, at Frederiksberg skal være en by for alle, og ikke kun for folk der kører i sportsvogne og bor i huse med sortglaserede tagsten. Det siger nytiltrådt borgmester Simon Aggesen i et interview med EjendomsWatch.

Thylander Gruppen ser opbremsning efter fem års uafbrudt resultatvækst

Med et afkast til ejendomsforvalterens investorer på over 300 mio. kr. i 2018, er selskabet ovenud tilfreds. En stigende investorinteresse for ejendomme øger kravene til forvalternes kompetencer, pointerer grundlægger Lars Thylander. Resultatnedgang i år tilskriver ny topchef, at selskabets fonde har forskellig livscyklus, siger han til EjendomsWatch.

1 - 25 af 796

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier