EjendomsWatch

Capman sender københavnsk boligportefølje på svenske hænder

Boligejendomme på Amager får svensk ejendomsselskab som ny ejer for trecifret millionbeløb. Porteføljen har været i den finske kapitalforvalters hænder og er blevet opgraderet siden overtagelsen mellem 2013 og 2015. Køber, der nu runder 1000 boliger i Danmark, ser dog yderligere udviklingspotentiale, lyder det fra skandinavisk chef til EjendomsWatch. (Opdateret)

Amagerbrogade 97 er blandt de 11 ejendomme, som Capman sammen med Keystone har solgt.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til EjendomsWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier