EjendomsWatch

Om Ejendomswatch

EjendomsWatch_canvas333.jpg 

Om EjendomsWatch

Det professionelle ejendomsmarked spiller en stadig større rolle i det danske samfund. Investorer hos ejendomsselskaber, -fonde og pensionskasser i ind- og udland investerer milliarder af kroner i såvel nye som eksisterende erhvervs- og boligejendomme i Danmark, hvor administratorer, forvaltere og rådgivere er vigtige led i værdikæden og i jagten på et økonomisk afkast. Samtidig effektiviseres den almene boligsektor, der skaber hjem for op mod 1 mio. danskere og administreres af store, selvejende og demokratisk valgte organisationer. EjendomsWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om den professionelle del af den danske ejendomssektor.

 

EjendomsWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over EjendomsWatch også søstermedierne EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ItWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på EjendomsWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på EjendomsWatch: http://ejendomswatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

EjendomsWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 7077 7446
E-mail: mail@ejendomswatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8340

Hvem er vi:

Jørgen Bendsen, redaktør
E-mail: jb@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8331
Mobil: 2019 4229

Jørgen Bendsen, født 1971, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og med praktikuddannelse på Jyllands-Posten. Han kom i 1998 til nyhedsbureauet Reuters, først som journalist og senere redaktionschef. I 2001 gik turen til Børsen, hvor Jørgen Bendsen gennem 14 år bl.a. dækkede servicebranchen, skibsfart og offentlige virksomheder. Undervejs har han arbejdet på Christiansborg som politisk reporter og som tv-journalist i samarbejde med TV 2. Han har desuden erfaring med redaktionelle ledelsesopgaver. Jørgen Bendsen står for den daglige redaktionelle ledelse af EjendomsWatch og tiltrådte i januar 2016.

Hans Løgstrup Poulsen, journalist
E-mail: hlp@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8332
Mobil: 2342 0119

Hans Løgstrup Poulsen, født 1986, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en mastergrad i internationale forhold og journalistik fra University of Hong Kong og Seoul National University. Hans delte sin praktiktid mellem JydskeVestkysten og Kopenhagen Fur, hvor han efterfølgende var redaktør. Hans har senest været freelancer hos Watch Medier.

 

Karen Johanne Manniche, journalistpraktikant

E-mail: km@ejendomswatch.dk
Tlf.: 3330 8384
Mobil: 6177 4003

Karen Johanne Manniche, født 1992, er under uddannelse ved Roskilde Universitet, hvor hun læser journalistik og europæisk historie. Det første halve år hos Watch Medier tilbragte hun på FinansWatch. Inden da har hun været mentor for psykisk sårbare i Ungdommens Røde Kors.

 

 

 


 

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier