EjendomsWatch

Grønt lys til trecifret millioninvestering i Aarhus Lufthavn

EU-Kommissionen siger god for kommunal støtte til at udvikle Aarhus Lufthavn. Nu kan vi få skabt international infrastruktur, siger borgmester.

Aarhus Lufthavn i Tirstrup har udsigt til en trecifret millionindsprøjtning fra sin primære ejer, Aarhus Kommune.

Det står klart, efter at EU-Kommissionen har sagt ja til, at kommunen må støtte lufthavnen med op til 115 mio. kr. uden at komme i konflikt med EU's statsstøtteregler, skriver JP Aarhus.

"Det giver os mulighed for at lave den turnaround, der er brug for i Aarhus Lufthavn, så lufthavnen kan blive en rentabel forretning, og vi kan få skabt den internationale infrastruktur, vi har brug for," siger Jacob Bundsgaard (S), borgmester i Aarhus, til avisen.

Lufthavnen har under 400.000 årlige passagerer. Til sammenligning er Københavns Lufthavne er i gang med en udbygning, så den kan håndtere 40 mio. passagerer.

Københavns Lufthavne kan blive sat til salg

Aarsleff får kontrakt i Københavns Lufthavn

Milepæl giver Billund Lufthavn mod på nye investeringer

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier