EjendomsWatch

Bestseller vil bygge Danmarks højeste højhus

En butiksby med restauranter, hotel og et over 200 meter højt højhus er på tegnebrættet hos modekoncernen Bestseller i midtjyske Brande. Byen skyder op i 2019. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Brande får Danmarks højeste højhus. Folkene bag planen er modekoncernen Bestseller, som har base i Brande.

Brande får Danmarks højeste højhus. Folkene bag planen er modekoncernen Bestseller, som har base i Brande. Udover det over 200 meter høje højhus skal der bygges en butiksby med restauranter, butikker og et hotel.Spaden stikkes i jorden tidligst i 2019.

"I nu mere end 30 år har vi været glade for at være i Brande, og vi føler, at vi indgår som en naturlig del af lokalsamfundet. Det gælder både vores fysiske tilstedeværelse, de mange medarbejdere vi har, der er bosat lokalt, samt rækken af lokale initiativer, som vi gennem årene har været med til at støtte," fortæller Anders Krogh Vogdrup, projektansvarlig i Bestseller, til Vejle Amts Folkeblad.

30 butikker i byen

Da motorvejen rundt om Brande åbnede for år tilbage, forberedte Bestseller sig på en fremtidig udvidelse ved at forbinde deres nuværende arealer på indersiden af motorvejen med deres jord på den anden side af motorvejen med en tunnel, som modekoncernen selv finansierede med en tocifret millioninvestering. I mellemtiden har der været stille omkring projektet, men nu har Bestseller valgt at genåbne investeringsplanerne.

Planen er at skabe et miljø, hvor shopping bliver en integreret del af en større oplevelse med kontormiljøer, offentlige aktiviteter og uddannelser integreret i et samlet nytænkt setup. Området vil komme til at huse op mod 30 butikker, der vil være en blanding af Bestsellers egne butikker og andre butikker i og uden for modebranchen. Hertil er der planer om hotelfaciliteter, lokaler for uddannelsesinstitutioner samt en række kontorfaciliteter for Bestseller.

Danmarks højeste højhus

Det mest iøjefaldende element ved projektet bliver et centralt højhus, der er projekteret til over 200 meter.

"Det samlede byggeri er tænkt som en investering i Brande, og det planlagte højhus vil fungere som et ikon for den nye udvidelse. Det bliver et vartegn, der ud over at sætte Brande på landkortet også vil være en arkitektonisk attraktion til gavn for hotelgæster, studerende og andre brugere af bygningen, forklarer Anders Krogh Vogdrup om højhuset.

Der er endnu ikke sat en dato på, hvornår projektet forventes igangsat, men det bliver tidligst i 2019.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Vejle Amts Folkeblad.)

Erhvervsejendomme midt i Odense bliver til boliger

Domea.dk-formand om almene statslån: Spændende

Jysk ejendomsselskab køber op i Odense

Forsiden lige nu

Pensionsselskab overtager 340 Aarhus-boliger i trecifret millionhandel

Lokal ejendomsmatador har for et betydeligt trecifret millionbeløb solgt projekt, hvor de første boliger er taget i brug. Både sælger og mægler melder over for EjendomsWatch om stigende interesse fra udenlandske investorer for at få del i Aarhus' helt særlige potentiale for ejendomsinvestorer.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Opgør i Lejerbo, interviews med investorer i ind- og udland, nye alment-private partnerskaber og et svensk opkøb af luksusboliger. Hos EjendomsWatch vil vi gerne give vores abonnenter mere end afskrevne pressemeddelelser.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Med ny svensk ejer i ryggen skal ejendomsadministratoren Newsec Datea øge aktiviteten inden for kapitalforvaltning mere end traditionel ejendomsadministration. Sådan siger en af hovedmændene bag opkøbet, der også fortæller EjendomsWatch, hvorfor Danmark var den manglende brik i strategien, og hvorfor valget faldt på Datea og ikke Deas.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier