EjendomsWatch

Regeringen klar til at droppe politiskole i Herning

Efter måneders ballade ser det nu alligevel ikke ud til, at regeringen kræver, at den kommende politiskole i Vestdanmark bliver placeret i Herning. Et andet krav fastholdes dog.

Vestdanmarks nye politiskole bliver sandsynligvis ikke placeret i Herning, som regeringen ellers meldte ud i november 2016, skriver DR.

Beslutningen om at placere en nybygget politiskole i Herning medførte nemlig kritik fra flere af de andre partier, blandt andet hos Socialdemokratiet, hvor retsordfører Trine Bramsen anklagede regeringen for at lave en studehandel med Hernings Venstre-borgmester, Lars Krarup. Balladen får nu regeringen til at åbne op for andre beliggenheder.

"Vi synes, at skolen skal ligge i Herning, men hvis det er en sten på vejen for, at vi kan få en nybygget skole, som vi mener er det bedste for politiet, så må vi jo opgive det krav," siger justitsminister Søren Pape Poulsen (K) ifølge DR.

Både Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti har stået uforstående over for, at det var nødvendigt lave et nybyggeri, men det fastholder regeringen efter Rigspolitiets anbefalinger. Justitsminister Søren Pape Poulsen indkalder til nye forhandlinger mandag, hvor han håber, at opgivelsen af placeringen i Herning vil føre dem videre i processen.

Medie: Ny politiskole placeres i Herning

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier