EjendomsWatch

Arkitektfirma åbner kontor i Sverige

Svensk boligboom får tegnestue med hovedsæde på Frederiksberg til udvide til Skåne. På længere sigt er planerne at udvide til andre dele af Sverige, lyder det fra direktør og partner.

JJW Arkitekter er totalrådriver på plejeboliger i nordsjællandske Hornbæk.

Danske JJW Arkitekter åbner kontor i Malmö, oplyser Frederiksberg-tegnestuen.

Ifølge JJW Arkitekter sker udvidelsen hinsidan samtidig med et stor behov for boligbyggeri i Sverige. JJW Arkitekter forventer at sætte gang i de første svenske projekter i løbet af 2017.

"Med det store behov for boliger, renoveringer, kontormiljøer, nye skoler og uddannelsesinstitutioner, der er i Sverige, føler vi nu, at tiden er inde til at komme i gang på det svenske marked. Ikke mindst fordi byggeriets behov i Sverige ligger i forlængelse af JJWs kernekompetencer," siger Lars B. Lindeberg, partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter, i meddelelsen.

En opgørelse fra den svenske byggemyndighed Boverket viser, at der er sat gang i byggeriet af 64.000 boliger i år. Boverket forventer, at yderligere 67.000 boliger påbegyndes i 2017.

JJW Arkitekter vinder boligopgave i Nordsjælland

Boom i boligbyggeri får arkitekterne til at vokse

Boligselskaber investerer 4 mia. kr. i 2700 boliger i Brøndby

Forsiden lige nu

Pensionskasser står klar med milliarder til infrastruktur

De danske pensionsselskaber har store planer for investeringer i infrastrukturprojekter, hvor milliarderne sidder løst, hvis det rigtige projekt skulle dukke op. Men midlerne i de forskellige pensionskasser er forskellige, viser en rundspørge, som FinansWatch og EnergiWatch har foretaget blandt nogle af de største pengetanke i pensionsbranchen.

Sadolin & Albæk: Risikoen for en ejendomsboble er ikke-eksisterende

Udviklingen på ejendomsmarkedet har mange ligheder med tiden før finanskrisen — alligevel er der på afgørende vis forskel, siger Sadolin & Albæks adm. direktør. Den fortsatte optimisme på markedet fører til mere spekulativt byggeri, påpeges det hos konkurrenten CBRE.

Her er borgmestrene på plads

Hvem bliver borgmester de næste fire år? Det spørgsmål er allerede besvaret i en lang række kommuner efter tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier