EjendomsWatch

Domea-byggeri har lang venteliste inden første spadestik

Almene familieboliger i Hillerød har allerede knap fire ansøgere pr. bolig to år, før byggeriet ventes at stå indflytningsklar.

Kirsebærbakken, et projekt med 56 almene familieboliger i Hillerød, er så populært, at 210 personer er skrevet på venteliste inden første spadestik til byggeriet. Det skriver Sjællandske.

Kirsebærbakken skal bygges på en grund, der tidligere husede et sundhedscenter med samme navn. I foråret 2015 vandt den almene bolig- og byggeadministration Domea bygge-konkurrencen og blev bygherrerådgiver på projektet.

"Vi vidste, at aktiviteterne i Kirsebærbakken skulle flytte til det nye sundshedscenter, så det var oplagt at opføre nye lejligheder, da der er boligmangel i Hillerød. Boligerne får en rigtig fin central placering og hjælper med at få den byfortætning, som vi ønsker," Dorte Meldgaard (K), borgmester i Hillerød Kommune, til Sjællandske.

Praktiske detaljer og godkendelser gør, at byggeriet først kan gå i gang i sommeren 2017. Alligevel er det forventet, at boligerne står indflytningsklar i efteråret 2018.

PFA og MT Højgaard opfører 94 lejeboliger i Hillerød

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Byggeprojekt i Hillerød møder modstand

Forsiden lige nu

Niam-topchef: Vi ser muligheder i provinsen som andre investorer overser

Svenske Niam gjorde sig i år bemærket ved at overtage fynske HD Ejendomme med en portefølje på over fire mia. kr. EjendomsWatch har mødt topchefen, der ser Danmark som favoritland, og som fortæller, hvad det kræver at investere i provinsen. Samtidig mener han, at investorer som Blackstone har mangler og forudser et marked i forandring.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier