EjendomsWatch

Direktør stopper i Ejendomsforeningen Danmark

Knap et halvt år i brancheforeningens øverste ledelse blev det til for Lars Brondt. Han rykker videre til ejendomsadministrator, hvor han skal varetage nyoprettet stilling.

Lars Brondt har efter fem års ansættelse i Ejendomsforeningen Danmark valgt at fratræde sin stilling som direktør.

Han tiltræder i stedet en nyoprettet stilling som markeds- og udviklingsdirektør hos ejendomsadministratoren Datea, skriver brancheforeningen i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen er baggrunden til Lars Brondts skifte primært et ønske om at arbejde mere kommercielt.

Så sent som 1. april i år blev Lars Brondt rykket op som direktør ved siden af adm. direktør Torben Christensen efter at have været juridisk direktør. Her blev udnævnelsen lanceret som en del af en ny udviklingsplan for brancheforeningens sekretariat.

Ejendomsforeningen Danmark får ny direktør

"Vi skal have et større vingefang på direktionsplan. Vi har ikke gjort det dårligt, men vi dækker mange områder. Det er vigtigt, at vi kommer ud med formanden eller direktionen og taler med en vis vægt, når vi taler med politikere eller andre interessenter. Derfor består direktionen nu af to, der dermed tegner foreningen udadtil," sagde John Frederiksen, bestyrelsesformand i Ejendomsforeningen Danmark, dengang til EjendomsWatch.

"Vi har de rigtige meninger, men de skal ud over rampen"

Ifølge pressemeddelelsen tager John Frederiksen beslutningen til efterretning, om end han meget gerne havde set, at Lars Brondt havde fortsat sit virke i foreningen.

Lars Brondt kom til Ejendomsforeningen Danmark den 1. december 2011. Han har tidligere arbejdet som erhvervsjuridisk chef i Landbrug & Fødevarer og som advokat hos Accura Advokataktieselskab, Westergaard & Alstrøm Advokatfirma samt Plesner Advokatfirma.

Lars Brondt blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2003, advokat i 2007 og har derudover en masteruddannelse i kommunikation fra RUC.

Ejendomsforeningen Danmark vil nu søge efter en ny juridisk chef.

"Vi skal være ejendomsbranchens naturlige omdrejningspunkt"

Ejendomsforeningen kritiserer udspil til ny erhvervslejelov

Ministerium tøver med at tage fat om udskældt klimapakke til boligforbedringer

Forsiden lige nu

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, er tilbage på det danske ejendomsmarked med en trecifret millioninvestering. Den markerer startskuddet til en opkøbsoffensiv, der vil blive yderligere synlig de kommende måneder, siger nordisk direktør i et interview med EjendomsWatch. Dansk partner med branchefolk ombord har været rådgiver.

TK-formand bebuder salg af tabsgivende butikscenter hurtigst muligt

Med en beslutning om at nedskrive værdier for i alt 405 mio. kr. baner TK Development vej for, at det tabsgivende butikscenter Sillebroen i Frederikssund kan få ny ejer. Den hidtidige værdi har langt fra stået mål med omsætningen. Over for EjendomsWatch uddyber TK's bestyrelsesformand nedskrivningen og beskriver en ny direktørs opgave.

Seneste Ejendomsnyt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier